Navštíveno 544x

Chtel bych se zeptat,jsem ligt tak by me zajimalo jak mam myt tlusty kabely od baterky k zesilovaci???Mam zesik kterej ma 500Wrms.
Ma to nejakej vliv kdyz budu mit kabely 10 a 35 na to jak to bude hrat???
dekuju.

17.07.2006, 16:02 |
Ladza jo vliv to má se slabším kabelem se ti ztrácí výkon . Taky záleží na průměru drátku a na materiálu ale to už není zas tak. na tech 500 by to chtělo asi 35tku pokud to máš tak na 4-5 metrů . a když dáš 50 tak si ušetříš možnou výměnu kabelu při tusu:-)(ale 35 je myslím ok)
ja jsem si sel totiz koupit tyhle kabely a vnutily mi 10 me se to zdalo ze je to slaby ale presvedcovaly me ze mi to bude urcite stacit,tak jsem je vzal:-)
a jeste jakou pojistku tam mam na tu 35??
A nevite kde bych je koupil na netu??nebo nemate nekdo naprodej 35 kabel??potrebuju +-4m
pojistka celkova se pocita podle souctu vsech pojistek na vsech zesilovacich...
Jestli máš zájem tak buď ICQ 217-053-871 nebo mail pod nickem ;o) !

17.07.2006, 16:28 |
choze co je to za zesilovač?
jeste bych se chtel zeptat chtel bych jeste jeden zesilovac a jakej mate nazor na Carpower HPB 1502 ??
myslite ze to ma opravdu 500W rms??ja jsem nekde cetl ze to ma namereny hodnoty 330Wrms.
Je to pravda???
Schanim nejakej ale okolo 3tis myslite ze se da neco sehnat,myslim jako starsi.
dle EMMA:
500W rms / 4ohm
25qmm - max. 3,6m
35qmm - max. 5m
50qmm - max. 7,1m
a pojistku pouzij dle prurezu kabelu, jisti se kabel, vetsina zesiku ma vlastni pojistky
trpisakk:Ahoj jak jsem ti už říkal v lounech asi bych tahal 35 nebo i 50 pokud budeš mít další zesáky je lepší tahat jednou a pořádně a vědět že i při TUSU nemusíš tahat nové kabely!Jinak ten zesák je celkem dobrej 2x175W RMS / 750W MAX, stavitelná horní i dolní propust.za ty koruny nekupto!

17.07.2006, 19:00 |
Ladza mě příjde jako by psal tunerKAMIL za trpisakka voba maj i stejnej zesik .Jinak kabely 35 pojistka podle kabelu (to se mi ted hledat nechce ale maj to myslím emmáci na netu) a Hpb 1502 má naměřeno 330 ale za ty peníze lepší novej asi těžko
tunerKAMIL nas chtel zmast zmenou nicku,ale sam se proflak.:))))))))))))))))))
tunere tuner.......:o)))) boze, tady je prdel:)))
wattman
nevim o cem mluvis??
Kamile odkud jsi že ti vnutili tu 10 to na mně zkoušeli jednou v brně tak jsem se jim vysmál. a pozor oni to vážně montují do všech aut co dělají
pre 500W RMS by mal stacit pri 4-5m 18mm2 (prierez=4,8mm). 10mm2 staci tak do 150 max 200W RMS. Ide vzdy o sumar vykonov vo vsetkych kanaloch. Mnohe zosiky vsak davaju vacsi vykon ako vyrobca udava takze trocha rezervy nezaskodi.