Navštíveno 652x

Zdar, tak začínám dělat i Ground Zero, kdyby jste od této značky cokoliv potřebovali, tak se ozvěte a určitě se domluvíme. Samozřejmě je na veškerý matroš plná záruka,atd. V tunigové firmě Revilo rozšiřujeme sortiment i o autohifi. Snažíme se mít ceny co možná nejnižší na CZ trhu. Zatím nemám na hifi e-shop, ale do budoucna to všechno napravím. :-)
kontakt: jirka@relaxmeeting.cz

17.07.2006, 15:54 |
zorro No tak to ti přeju hodně štěstí. Veřejně u GZ nabízet slevy, jsem zvědavej jak dlouho to budeš prodávat, než ti to seberou. Ono jen přece GZ není žádný Magnat že? :)

17.07.2006, 18:11 |
Hopta hmmm

17.07.2006, 19:48 |
zdany taky se divim. :)))
Ono je sice pravda-ze u nas ti nikdo ceny diktovat nemuze,ale pekne to tady hned vpalit do fora zabehleho s partnery a prodejci......!
No nevim.
Skoda,ze uz sem Loony tolik nechodi.....
No chodí a není problém mu to říct ale zase to berte tak že nemusí brát od autodaxu může mu to prodávat někdo z lidí co od nich bere a pak na něho nikdo nemůže protože nemá přímou vazbu na autodax. To je jak s ACR nikdo nesmí jít ani o korunu důle a neřeknu kdo ale domluvit se sním dá

17.07.2006, 22:13 |
MichalF | Upraveno: 2006-07-17 22:54:10
Jo s lidmi se nekdy da domluvit !
no tak to si nemyslím že s každým ale vždy se najde někdo s kým ano
ja nevim, ale o cenach to dneska neni - je dobry tomu trosku rozumet, to staci, pak jdou penize trosku stranou
to je docela sila verejne nabizet nejnizsi ceny a jeste GZ
Celica2.0GTI: když kontaktuješ přímo ACR tak se s nima taky domluvíš a dají ti slevu ;o))) !!! No problem !!!
Mám zato že pasaťák myslel nejnižší ceny oproti jiným tuningovým firmám nabízejícím autohifi :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !!!
Ja to uz cetl, spis jsem cekal co se z toho vyvrbi. Nechtel jsem hned neco vyvracet. Ceny se kurvit nebudou !.
jj francouz ma pravdu ACR dava slevy ale bohuzel ne moc v CR :-((
hoši proberte se, ceny nechci snižovat, ale prostě to nechám za cenu, kterou mi někdo dokáže nějakým linkem nebo jiným způsobem, za kterou se to prostě už prodává. Níž nepůjdu, ceny se dělají různé, když se podíváte na různé stránky, tak jsou různé ceny.. No a tím, že si u mě někdo objedná sboží a pošle mi link na nějakou firmu s nejnižší cenou, tak to prostě bude mít za ni.. Samozřejmě v ČR.. Kolikrát jsou v tom kurevské rozdíly, a mě to ušetří mrtě práce s děláním cen a porovnáváním s konkurencí... Tak abych byl konkurencesschopný.. Tím se snad ceny nekurví, nebo jestli ano, tak tomu už vážně nerozumím..