Navštíveno 939x

Jaký středový repro do sestavy 5.1 :o) ?

17.07.2006, 19:28 |
diesel... | Upraveno: 2006-07-17 19:29:49
Ty máš v autě dvoudinový provedení a jedno máš zaslepený? Alpina ještě dělá do toho prostoru věcičku se ozvy na icq dohodnem se

18.07.2006, 00:51 |
erix7 (K)
de o to co ces, jestli jenom beznou 5,1 anebo neco vic. charakter mezi front , rear a center. Center je podstany pro stredove frekvence- mluvene slovo hlavne.
Celica2.0GTI: tak, mám dvoudin a teď je tam redukce na 1-din ;o) ! Alpina je
sice pěkná ale nevyhovující protože center příjde do laminátu
tudíž se tam nehodí :o( !
erix7: co myslíš tím "něco víc" ? Jinak vím že center je hlavně na mluvené
slovo a proto potřebuju vědět který repro tam mám dát ;o) !
vybornej centr ma umla v P206CC 1*16cm+1*vyska na palubce a pak supra66 2*10cm+1*vyska misto vydechu topeni
kral007: No tak nějak to by to mělo být jak Umla206cc :o))) ! Takže
vyhovující je kompo ?
urcite jo, kazdpadne jezdi hodne po srazech tak nekam prijed a poslechni si to
Interiér vypadá takto a center prijde místo odkládací schránky a hodin ;o) !

kral007: vím jak to Umlovi hraje, je to kámoš :o)
to je celica? pak bych dal 2*10cm kompa s jednou vyskou jako to ma supra66
jj Celica ! Nemá někde fotky jak to vypadá ???

18.07.2006, 16:01 |
erix7 (K)
Francouz, sou dva tipy hifiku, jedni se stezuji ze jim to nehraje z kufru ven a ti druhy ze jim to neharje poradne v aute.
erix7: no já chci spíš aby to hrálo v autě ;o) !
Já jsu asi vyjímka já si stěžuju že to nehraje vůbec

18.07.2006, 18:48 |
erix7 (K)
Francouz, pak vychazej s aspon Front-repraku. Osobne budu taky prekopavat na 5.1- cili vsech 5 bude rovankych s tim rodzdilem ze center dostane vice stavy.

18.07.2006, 22:19 |
kamas Celica2.0GTI: Dejve,ty krávo,to bude nejspíš tím,že seš už hluchej:-)))
2Celica2.0GTI : tak nahod foto.. proc ti to nehraje =) ja bych rek ze ti to musi hrat dobre,alespon podle toho co mas na toyota klubu(SPL 144,3dB..jestli je to oprawdu twoje =) ) tak to muze hrat docela slusne =) tak nahod fakt naky foto.. sem nebo na toyota klub =))

19.07.2006, 21:05 |
erix7 (K)
mitman- muzes mne obajsnit, co ma hodnota 144,3 dB spolecneho s Hrat dobre ?
Jj to že to tlačí ještě neznamená že to hraje to je u Db Dragu dost velkej rozdíl jo kdyby to bylo na EMMA tak už se dá říct že to hraje.
ani na emma neznamena ze to hraje
erix7 : no tak to newim =) ale alespon do tlaci =) ja se w tom newyznam =) tak jako gdyz by mel kwalitni repro atd a mel 144,3 dB tak to bude hrat dobre ne? nebo ja newim... ja se w tomhle naprosto newyznam =D jen me to napadlo =) ale kwali asi neni o dB ze?
No pokud je to vyloženě db dragové auto s ozvučnicemi na to postavenými tak ta kvalita je jen do určité hlasitosti pak už to jen začne tlačit a kvalite je v prdeli pokud chodí na dB drag kluci co mají auta postavený na normál poslech tak to mají i někdy s kvalitou ale většinou prasáckej tlak vylučuje kvalitu
2celica : diky za objasneni =)) lidi jako ty me pomahaj se aspon zapojit nak do diskuzi =)) a aspon pak tomu trochu rozumim =))) a mohl bys poslat foto jak to mas ty? =)) nekam.. treba sem nebo na mitman@seznam.cz nebo na toyotaclub =))