Navštíveno 745x

Please, odkaz kde koupit :o) ! Thanks to all ;o) !

17.07.2006, 12:53 |
R19

17.07.2006, 13:55 |
PRESS zeptej se v elmě ¨wole nebo u nekuže ....
Tam budou mít max ten tvrdej, nenaříznutej ;o)

17.07.2006, 16:02 |
R19 NZ :))
ty woe kolik ho potrebujes delku tloustku, a dovezu ti to na UH
Seš trubka fakt že jo vole víš že nás je od brna mraky co ti pomůžou a nezeptáš se
hele masla, tak ja se ptam taky :) Ale taky nechci ten obyc husi krk, toho mam v praci mraky
jenže ono to není krk to je klasická omotávka na kabely na svazkování jestli víš je to ten skroucenej plast do tvaru krku ten natahovací snad víš co myslím
jasne SPPcka :) a to pro emmu staci?
To co je na odkazu je to co asi chce francouz jestli to stačí na emmu neřeším jen jsem ti vysvětloval o co jde
jj uz to vidim :)
Tak toho mame v hokne taky plnou prdel. Jmenuje se to svazkovaci spirala a je to v cerny a bili barve :)
A je to i za jiný love než 40kč za metr že. Ono že by se dělal dírkovanej husí krk nevím je jen plnej. dírkovaný jsou akorát drenážní trubky do zemně ale to bys asi do prahů neschoval ani nevím co by to bv autě mnělo za význam a by byl dírkovanej
To co je v tom odkazu nahoře - u nás na shopu je husí krk, ale fígl je v tom, že je po délce rozřízlej. Tzn. kabely, nebo svazky kabelů se do něj lépe vkládají a dá se s jednotlivýma pramenama kdekoliv odbočit.
U napájecích kabelů je jednoznačná výhoda to vkládání kabelů. Kdo si zkusil protáhnout 2 napájecí kabely, které se tam jen tak tak vejdou, třímetrovým husím krkem, ten ví, o čem mluvím.
Také si může někdo zkusit podélně rozříznout 5 m běžného husího krku - gatantuju, že příště ho raději koupí už nařízlí :-)
Co se týče ceny - neříkám, že je zrovna nejlevnější, ale nedávno jsem byl kupovat 40 čudlů co drží např. tapecírung ve dveřích. Paní si řekla 400,- Kč, což je 10,- Kč !!!! za kus. V tom poměru mě nepřipadá 40,- Kč za metr husího krku nijak moc.

17.07.2006, 23:01 |
Pluto Francouz: kolik metrů potřebuješ? Jakej průměr? 16, 20, 25mm? Dej vědět na můj mail, do Slušovic ti ho přivezu kolik chceš a za super cenu - zadarmo :-)))) Mám toho plnou garáž :-))))
Harry: pravda, pravda, zkoušel jsem obyč. nenařízlej a je to na pikachu :o) !!
Celica2.0GTI: a ty seš palič ;o) !!!
diesel: stavím se ve středu obhlídnout nějakej přehrávač placek tak se domluvíme ;o) !
Pluto: Budu dávat 50ku káblík atd. bude toho pár metrů potřeba :o)))))) !!!
Harry já protahuju krkama denně dráty a věř že i někdy stovky metrů a třeba i 40 do krku používají se indulony používají se jary a vždy to jde takže 5 metrů není problém a pokud jde o to nařezávání pro normálního člověka věřím že jeto porod ale s kvalitním nožem a praxí je to sranda. A vzhledem k tomu že metr krku normálně stojí pakatel tak klidně budu všem nařezávat krky.
jj, husich krku 3 pr*ele....stav se.