Navštíveno 588x

cau kluci, vykradli mi cerstvy audio v saxu :-/ to je pech. cantony, audisony, alpinu v placeny garazi pod barakem. mate s tim nekdo zkusenosti? zaplati mi pojistovna VSE co zmizelo? :) jaka je tam asi amortizace?
1. to se da vykrast auto tim ze nekdo narve sroubovak do zamku a otoci? (nasel sem stopy po vetsim sroubovaku ve spolujezdcove dverich), ale auto bylo zamknuty kdyz sem prisel...
je nejaka sance ze pachatele najdou? seriova cisla ukradenych veci pujdou nekam do databaze nebo muzou vesele kolovat dal po cr? (kdyby nekdo narazil na prodej samotnych vysek canton qs2.16 tak dejte vedet prosim, zbytek asi nema ani cenu zverejnovat)

13.07.2006, 23:44 |
Ricci V garazach je bohuzial vzdy ta najlepsia prilezitost v klude nieco ukradnut... :-(
jo tim sem si jistej, je tam tma jak v prdeli takze kdyby tam nekdo "vyrusil" zlodeje tak na sebe upozorni rozsvicenim a zlodej ma minimalne 20-30sekund na klidny zavreni auta. mam misto snad na uplne nejhorsim miste za dvema zatackama v garazich u zdi, ze clovek na auto do posledni chvile nevidi kdyz k nemu jde z jedinyho moznyho prichodu... ke vsemu jsou zabezpecovaci dvere na kartu nejaky rozjebany a jdou otevrit bez karty... skvely
zaplati mi pojistovna i drahy veci co byli v kufru jeste v krabici a jsou fuc a mam od nich doklad, nebo se to vztahuje jen na to co bylo v aute "napevno" nainstalovano?

13.07.2006, 23:56 |
Ricci No tak to bude velky problem,aby ti to zaplatili,lebo nemas ako dokazat,ze si to tam mal...
no a jakej je rozdil mezi stojici krabici a volne lezicim zesilovaci odsroubovanym nebo vytrhnutym od kabelaze?
do belgie jsem si nechal poslat ze států kontejner s věcma a utem v belgii vypáčené dveře a totálně vybráno. + další přes 200 lidí je na tom podobně. to se prostě nedá. ale pokud tam v těch dveřích není jištění proti otočení tak je odemkneš šroubovákem s pákou. u passata nám udělali to že vylomili zámek, pak je am táhlo který podrželi šroubovákem, auto odemklo a sjely okénka. prostě když někdo ví jak na to tak není problém. teda alespoň zatím
to vonkuttenberg: skutocne mrzuta vec:-( Ano srobovakom sa vylamuju zamky... Poistovni by malo byt jedno ci boli veci namontovane alebo v kufri. Ak mas doklady nedaj sa musia ti to preplatit. Je to vsak otazka aku mas poistnu zmluvu. Ak je len na veci ktore su sucastou auta (co by mal byt aj instalovany aparat) radsej im to nahlas ze to bolo vsetko nainstalovane. Preco by si nemohol mat namontovanych 10ks VRX.... Drzim palce

14.07.2006, 11:31 |
Ricci Kazdu vec musis mat konkretne vypisanu v poistnej zmluve,ked mas specialne poistene audio v afte

14.07.2006, 12:11 |
clown ako Ricci .. kazdu picovinu mam u pojistovny nahlasenou, ze je v aute ..
pokud nemas ty pojistku, tak ti nikdo niuc neda ..
stal si na placenem, nikoli hlidanem parkovisti .. :o((

14.07.2006, 22:03 |
Olda heej chudaku :o(( tak to je peknej hnus co ti zmrdi dneska delaj :(

14.07.2006, 22:08 |
clown u VW bezne .. vytrhnout vlozku a otocit :o((
ja taky prisel o dost, cca o 80.000 :o(
Pokud do těch garáží má být přístup jen s kartou a je to rozbytí tak by jsi to mohl i nějak řešit přes majitele budovy pokud nemá zařízení v pořádku

16.07.2006, 15:48 |
vonkuttenberg | Upraveno: 2006-07-16 15:57:01
policie mi potvrdila do protokolu naprostou nefunkcnost zabezpeceni proti vstupu neopravnenych osob.
sice ve smlouve na parkovaci misto neni nikde jasne napsano, ze soucasti je zaruka zabezpeceni proti vstupu, da se ale pry ze smlouvy jednoduse vyvodit, ze je to zakladnim predpokladem. prekonany (dokonce dvoje) dvere jsou pry jasnym dukazem neplneni toho zakladniho predpokladu a tak to snad vyjde a zatahne to se stestim pojistovna pronajimatele.
uvidime :) kez by