Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sonic 12-trocha diskusie k ozvucnici...

o Navštíveno 756x o
o 13.07.2006, 18:52 | sus3d
Potrebujem poradit ohladne bedne pre tento basak.Chcel som ho dat do basreflexu no po prejdeni par nemeckych for som nasiel tvrdenie ze sa hodi skvor do uzavretej bo ma velke opozdenie(group dealy).Nasimuloval som si to v softe a skutocne v okoli naladenia natrubku to bolo cez 70ms.Preto potrebujem vas nazor pripadne skusenost ci je to skutocne tak zle.Pripadne nejaku skusenost s optimalnou ozvocnicou.Vyrobca mu udava 65l a 2x85BR s dlzkou cez 40cm.Nastava tu vsak dalsi problem.Po precitani jedneho clanku som sa dozvedel ze BR dlksi ako 30cm sa stava zvukovodom s pretacanim faz takze ho nedoporucuju.

o 14.07.2006, 06:13 | Vita_Megane
Ahoj, já ho mám v bassreflexu cca 59l, víc se mi nevešlo, nátrubek z hlavy ti teď neřeknu, musel bych to poměřit. Ale já sem s ním mooc spokojenej, tlačí výborně a když se stáhne zes, tak z něj jdou i krátký rychlý basy.
[ Link ]
o 14.07.2006, 07:09 | Vita_Megane
Tak sem na to koukal a podle toho co si napsal, by graf vypadal asi takhle:

foto k příspěvku  od Vita_Megane

o 14.07.2006, 07:10 | Vita_Megane
Tohle je si myslím rozumější varianta

o 14.07.2006, 07:10 | Vita_Megane
a tahkle to mám zhruba já na db drag

o 14.07.2006, 13:19 | felda16
aky je to program???
o 14.07.2006, 13:53 | Vita_Megane
Bass Cad
[ Link ]
o 14.07.2006, 14:06 | pallko
torcha odveci. kde sa da stiahnut,alebo pozriet ten program? hladal som po nete a nic.
o 15.07.2006, 00:39 | prohifi.cz
2 pallko: mas tu link od Viti, kde si ho muzes zdarma sosnout
o 15.07.2006, 10:20 | pallko
RyVeS-Milan-ups.....som si ho nevsimol.......:-)
Dakujem.
o 15.07.2006, 12:52 | sus3d
Vita_Megane:Dikes moc za pomoc.Prva moznost ma sice malicky zisk no ide dost od spodu a je vyrovnana.Ta druha moznost je sice strasny tresk ale len na urcitej frekvencii a potom upadok,podla mna nie velmo pocuvatelne.Okrem toho tak vysoko naledeny natrubok znamena pouzite subsonickeho filtra tiez dost vysoko.Bude to brutalne kopat ale take to RmB dunenie to dost orezane.
o 16.07.2006, 23:21 | sus3d
Tak momentalne som pouzil objem55l basreflex 10/31cm.Myslim ze to je ladene okolo 33hz. Podanie sa mi paci je to vyrovnane, no nejde to tak hlboko ako by som chcel.Aky mas nazor na tutu variantu?
o 17.07.2006, 06:08 | Vita_Megane
To záleží jenom na tobě jak to chceš mít naladěný, ale dle mého názoru průměr nátrubku 10cm je málo, bojim se aby to udejchal. Jinak co se týče dýlky, já měl u svý bedny původně nátrubek asi 28cm, takže taky dost hluboký naladění, ale vadilo mi to, prostě při delším poslechu z toho akorát bolela hlava. RmB má basy dost vyhoněný do špiček, tak bych se nebál jít s frekvencí trošku nahoru
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1825 sekund.