Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Komu patří tenhle Golf?

o Navštíveno 1850x o
o 13.07.2006, 13:24 | shabi
Nevite nekdo jakej ma nick majitel tohoto hezkyho vozu?

foto k příspěvku  od shabi

o 13.07.2006, 13:25 | shabi

o 13.07.2006, 13:31 | JR
mel nick Golfik, ale uz sem nechodi
o 13.07.2006, 13:37 | Tuner#2
Ale hraje mu to bombově - měl jsem tu čest si to poslechnout na vlastní CD a je to paráda.
o 13.07.2006, 13:40 | aTTim
Na to, co tam má za komponenty, jsem tu instalaci asi nepochopil ...
o 13.07.2006, 13:49 | clown
aTTIm ..

nejsi sam :o) pokud se to teda od lonska nezmenilo :o)
o 13.07.2006, 13:53 | Tuner#2
aTTim: A to z jakého důvodu?
o 13.07.2006, 13:55 | aTTim
Z jakeho duvodu ? Ty komponenty si takovy zivot nezaslouzi, presne proto. Instalace bez rozmyslu, jen pro efekt. O nicem.
o 13.07.2006, 14:03 | Tuner#2
Kdyby byla pro efekt, tak tam má plato jako každý druhý a v tom má všechyn ty repro a ve dveřích má jen jedny 16tkový kompa, ale on má vše jen v předu a vzadu jsou akorát ty dva woofery. Myslím si, že jsi to zkritizoval až moc, co jsem slyšel, tak to hraje moc pěkně, vyrovnaně s perfektní dynamikou a hlavně z předu tak jak to má být a ne ze zadu.
o 13.07.2006, 14:04 | clown
a jestli tam ma vzadu takove usporadani jako mel,
udajne to stalo nesmyslny penize .. , ale ty zesiky na plate, dost nehezky, volne kabely atd ..

nic proti Golfikovi, samozejme .. jen tomu chybelo jen par veci k docisteni a byla to bomba
o 13.07.2006, 14:06 | Pepíno_Honda
hmm, Tuner je znalec.... :o)
o 13.07.2006, 14:09 | aTTim
Penize neresim, ale s takovymi komponenty se ta udelat mnohem vic, nez to proste nahazet do auta a delat s tim bordel ... o tom mluvim
o 13.07.2006, 14:13 | Tuner#2
Pepíno_Honda: Nevím na co narážíš... koukám že se to tu docela změnilo a lidi co nevěděli před pěti lety ani co je autorádio jsou tu největší machři. Neříkám, že rozumím autohifi, ale profesně ze zabývám domácím hifi osmý rok a občas mě uniká smysl některých instalací - tohle dle mě je udělaný pěkně a na to že to je v autě, tak to hraje velmi pěkně a to jsem zmlsaný doma z Bowerů.
o 13.07.2006, 14:18 | Tuner#2
aTTim: Naházet do auta - no nevím mě to tak nepřišlo. v předu má pěkně udělaný doorboardy, jasně každý by to udělal jinak, já bych např. nedával tak daleko od sebe ty dva střeďáky a asi bych tam neměl dva výškáče, ale říct o tom, že je to tam naházené, tak nevím...
o 13.07.2006, 14:27 | Shimi
Tuner: jak jako nemel dva vyskace? to bys tam jako nechal jeden? 8-)
o 13.07.2006, 14:30 | Tuner#2
Shimi: Dobře dva páry - asi bych tam dal jeden pár, protože jak známo vysoké kmitočty jsou směrové a on má ty výškáče natočené pod jiným úhlem a což dost ovlivní prostorové vnímání nahrávky. Debila ze mě dělat nemusíte.
o 13.07.2006, 15:32 | aTTim
Tak jeste jinak pro nechapave - tohle jsou komponenty na pure SQ, nahazeny bylo mysleno tak, ze bez rozmyslu udelali instalaci, ktera by z pohledu SQ mohla hrat mnohem, mnohem lip. Remeslnou zrucnost jsem nehodnotil, slo mi ciste o zvuk a vyuziti tech komponentu. Udelali z toho SPL, mozna jeste lepe auto na bordel a udelali to hezky. Mozna to byl zamer, ja jen tvrdim, ze je to velka skoda. Uz je to clear ?
o 13.07.2006, 15:39 | Tuner#2
aTTim: Celkem mě zajímá jak by jsi to nainstaloval Ty. Já jsem své výhrady k instalaci napsal, tak by mě zajímali Tvé konkrétní postupy co by jsi udělal jinak. Nebudem to tady rozmazávat a pokud bude čas, tak pokecáme v Týnci...
o 13.07.2006, 16:37 | shabi
No diky kluci ale ja potrebuju vedet kdo to je... protoze se mi hrozne libila ta hudba co poustel, takova zajimava, jina, nebylo poznat kdy je bass a kdy ne. No proste to chci a nevim kde to vzit ani co to je. Jinak nerekl bych ze v zadnim platu mel nahazeny kabely viz obr dole. A vubec, sou lidi co nemaj nic a par jich jenom neco umi, a tenhle typek ocividne udelal kus hodne pekny prace, at ma predni repraky prehazeny nebo ne.

o 13.07.2006, 16:55 | rossi.x
Z fotek je špatně poznat co mu z toho hraje :-) Můžeš tu muziku k něčemu přirovnat, aspoň přibližně. Jinak se mi ten golf taky docela líbí.
o 13.07.2006, 17:04 | akim
attim: podla mna to netreba hodnotit takym stylom ako to hodnotis ty. Kazdy ma ine priority a ine naroky. Majitel je pravdepodobne spokojny a to je to hlavne si myslim, nezalezi na nazoroch ostatnych.
Pises ze je to install bez rozmyslu a komponenty si nezasluzia taky zivot - ja sa pytam, kto si, ze nieco take tvrdis?
o 13.07.2006, 17:16 | Cenda
ja jsem to pochopil tak, ze podle aTTima by stejneho vysledku dosahl s levnejsimi a relativne horsimi komponenty, nez pouzil a z techto by "dostal" daleko lepsi zvuk, nez slysel.

akim: pokud to vezmu obecne, nevidim duvod, proc by to nemohl tvrdit, pokud zna potencial komponent a danou instalaci, ci na to ma mit nejake povoleni od rady audiofilu?
o 13.07.2006, 17:37 | akim
cenda, potencial komponentov ale poznas z instalacii ktore si robil a nasledneho posluchu a porovnania. Aj keby mal take skusenosti, to neznamena, ze moze zhovadit niekoho pracu len preto, ze on ma taky nazor.
Je to snad vec majitela ako z materialom nalozil, su v tom jeho prachy, tak kde je potom problem? Robim si snad hudbu aby sa to pacilo aTTimovy alebo mne?
o 13.07.2006, 17:46 | Petrik
Asi tak, nekteri tady placaji pekne nesmysly. Golfik moc pekne udelany, meli jsme moznost slyset v Plasech, tak taky moc hezky hraje a majitel v pohode.

----

..."jakeho duvodu ? Ty komponenty si takovy zivot nezaslouzi, presne proto. Instalace bez rozmyslu, jen pro efekt. O nicem."...

Asi nejlepe ignorovat takove lidi, jinak nevim :-((. Pac nekteri tu zrejme sezrali salamounovo hovno...
o 13.07.2006, 18:10 | Cenda
akim - on napsal svuj nazor, jsme na diskuznim foru. Nebo se tady budem vsichni jen poplacavat po zadech, jaci jsme borci? Podle Ondry jsou ty komponenty urceny na pure SQ, coz podle jeho nazoru ani zdaleka tato instalace neni.
Kdyz bych to prehnal, ciste hypoteticky - uvidis tady instalaci, tlumeni se bude odlepovat, mrte menicu, vsude akusticky zkrat a vzadu jeden upachtenej Raveland, kterej skomira na pokraji svych sil, ale majitel bude spokojenej. Pochvalis ho a reknes mu "hlavne ze jsi spokojenej, jsou to tvoje prachy"?
o 13.07.2006, 19:10 | aTTim
akim - nastesti si muzu tvrdit co chci, nezavisle na tom, co si myslis ty nebo nekdo jiny. Napsal jsem muj nazor, souhlasit s nim muzes nebo nemusis, to je tvoje vec. To co jsem napsal za tim si stojim, to ze je s tim majitel spokojen je uplne jina vec, to je v poradku, je to jeho auto, jeho komponenty, jeho vec. To co jsem napsal ja je videno z meho pohledu. Bez rozmyslu bylo mysleno jako bez SQ rozmyslu - nicmene chapu, ze zdaleka ne kazdy stavi SQ ... a z tohoto pohledu zase rikam, ze ty komponenty si nezaslouzi takovy zivot. Muj nazor, ktery se nemusi slucovat ani s nazorem majitele, ani kohokoli jineho. To, ze je to remeslne zpracovany dobre uz jsem napsal, ale o tom jsem nemluvil.

Navic k Petrikovi - uklidni hormon ... nevim cos zral dneska ty, asi jsi z te instalace poprdenej a nechapes, ze neni kazdej jako ty. Mno, bohuzel zivot neni tak jednoduchy jak si myslis ...
o 13.07.2006, 19:29 | Petrik
Presne o tom je diskuse, ale nez zacnes nekomu neco pomlouvat, je dobre tak uvest duvod...
o 13.07.2006, 19:33 | shabi | Upraveno: 2006-07-13 19:34:42
Nevim co je to za hudbu jednak si ji uplne presne nepamatuju a jednak je to skoro nepopsatelny. BTW: aTTim, cenda a ostatni... prestante se uz hadat o kravinach, neni snad jedno jestli ma nejakej kluk nekde nejakou instalaci? Ja mam treba uplne hroznou a taky me za to nikdo nektritizuje. Jinak tohle sou fotky z mimone 8, ale uz sem ho slysel hrat vickrat treba taky v Plasich a vzdycky to hralo ciste, dunive a proste vyborne a navic vysledny design je temer dokonaly a do ty bily kuze perfektne zapadne. Spis bych kritizoval lidi co zdědí po dědovi šutu, vezmou laminat, na koleni udelaj sileny prahy a natrou kazdej jinou barvou co najdou v garazi a daj si zadni mlhovku jako podsviceni... ale ne tohodle peknyho goflika... zdarec!
o 13.07.2006, 19:35 | aTTim
Ja nevim no, pises neco o diskuzi, ale kdyz ma nekdo jiny nazor nez ty tak zacnes placat neco o hovnech - zamysli se na tim, nez neco napises, OK ? Vse ostatni jsem snad vysvetlil o prispevek vys.
o 13.07.2006, 19:43 | rossi.x
shabi: tak až zjistíš co to bylo za muziku, tak dej vědět. Docela mě to zajímá :-)
o 13.07.2006, 19:43 | Stofi
Zastavam nazor aTTima, tyto komponenty si zaslouzi lepsi instalaci a uzivani. Cili tato instalace je na show, jako cele auto. Jestli nekdo z toho zvuku sedite na zadku, nenutte ostatnim ze je to to nejlepsi. Tecka.

Tuner#2 : abychom se dobrali neceho konkretniho - vpredu je toho moc a spatne (asi nikoliv remeslne, byt jsem nevidel co je pod slupkou, ale akusticky). Na SQ s temahle komponentama staci jeden 3-pasmovy set. Stredy jsou klasicke, cili potrebuji spocitat ozvucnici a smerovat. Jeden stredobas bohate postaci na rizne a hutne kicky. A dve 15ky v BR ozvucnici...to by basisti museli byt asi permanentne v limbu, aby se jim ta reprodukce libila.
o 13.07.2006, 20:31 | JR
nechte uz tyhle debaty ..... Mila stavel auto vzdycky na tlak a tak to je. Tady zahnul po komponentech, ktery jsou u nas ojedinely a tim se zase odlisil.
o 13.07.2006, 21:37 | akim
to uz co je za blbost ze komponenty si zasluzia lepsiu instalaciu a uzivanie??
Keby som vas nepoznal tak si poviem ze ste najvacsi machri v ozvuceni aut.Opak je ale pravdou. Ja o sebe netvrdim ze som expert,ale v dnesnej dobe uz vazim slova!
Odkial mate ze AD su SQ zalezitosti?? Preco??? Lebo to niekto povedal??Lebo to pisu na internete?Lebo to pouzivaju ostatny na tento ucel? Lebo su drahe?? Preco??? A preco nemozu byt pouzite na nieco ine?? Preco by znich nemohol byt postaveny showcar??Vyrobca to snad zakazal?
Niektory ludia to tu uz trochu prehanaju a co to im uz stuplo do hlavy.

Stofi: ten tvoj rozpis je blbost. Pocul si niekedy repraky od znacky Avalon?? Jeden model ma dokonca v jednej bedni dva 13" basaky a v BR, dokopy teda 4!! 13" menice a su povazovane za jedny z najlepsich na svete. Preco by nemohli dve 15" v BR hrat??Je na to snad nejake pravidlo???

Takze pani majstri, pokracujte v hodnoteni "SQ" montazi a zhadzovani roboty niekoho ineho.Som zvedavy na vase vytvory.
o 13.07.2006, 21:52 | Ricci
Si sa nejak rozkecal v poslednej dobe....
o 13.07.2006, 21:52 | aTTim
OK Ok ok ja uz mlcim, nejvetsi machr je akim - jak jinak :)))) Ja uz z tebe fakt nemuzu, copak ti jeste nedoslo, ze lidi mivaji ruzne nazory ? Ja vim, ze AD neni z USA tak je to spatny, znam tvoji nazorovu vyhranenost a mohl bych tady podobne jako ty psat debilni otazky typu kdo povidalm kde pisou a podobne, ale nema to smysl, na tohle nemam cas, za sebe jen zopakuju muj nazor, ze je tech komponentu skoda, that's all folks, majitel je pouzil tak jak je pouzil, OK, jeho volba, instalace jinak pekne vizualne provedena. Kdo chce pochopi, kdo nechce, jeho problem.
o 13.07.2006, 21:58 | Ricci
Akim len tak mimochodom na Krivonoske si mal na ten Golf ak sa nemylim iny nazor...
o 13.07.2006, 21:58 | akim
attim: nemas uz co povedat tak zacinas utocit?? Ale mas pravdu, kdo chce pochopy...

ricci: ako minule, no comment (ja sa do teba nestaram, tak si hlad svoje)

cau
o 13.07.2006, 21:59 | akim
Ricci: ak sa nemylim, tak ten golf som v zivote nevidel ani nepocul a nikde ani nepisem ako hraje alebo nehraje...
o 13.07.2006, 22:00 | Ricci
Budes sa divit,ale spolu sme pri nom stali na Krivonoske a pocuvali...
o 13.07.2006, 22:01 | Bojkas
Eeeeeee.. Je to vymazleny ,ae uz nevim co pze je to nacpany takovima vasema kidama jak je to strasne spatny! Jako je celkem nefer diskutovat o tomdle aute za zadama majitele, pze si tam ty fotky nedal a ani o tom pravdepodobne nevi..
SHABI chtel vedet jenom track co mu hral v aute a ne to co se ho vubec netyka!
Chudak golfik!!! Zamyslete se!
o 13.07.2006, 22:01 | akim
ricci: mozno ano, nepamatam sa. Ak aj, nema to nic spolocne s mojou myslienkou v tomto threade.
o 13.07.2006, 22:02 | aTTim
:)
o 13.07.2006, 22:25 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tak ja prispeju jeste jinak
Kdo zna Milu vi ze je rad kdyz necim zaujme, chtel auto na show a znacku co nema kazdej, zvuk nebyl na prvnim miste. Cely auto je plne pozitelny i se zadnima sedackama, jen do kufru nic neprijde. A ty SW nejsou oba v BR, jen jeden a druhej je closed a ma jiny objem.
o 13.07.2006, 22:36 | MichalF
Ma to udelany pekne ... :-)

To je zas debata todle tady !!!
o 13.07.2006, 22:43 | Stofi
akim: opetne se predvadis, radeji bez komentare. O AD mi nemusi nikdo nic vypravet, koneckoncu komentuju komponenty ktere znam. Nikde jsem nenapsal ze je obecne pravidlo ze 2x15" v BR bedne nemuze zahrat. Samozrejme muze, ale takovy majstrstyk umi v aute malokdo... (uvadet vlastnosti homehifi komponent je tu tak trosku OT, nemyslis?).

A jeste jedna reakce, na tvou poznamku o, cituji, zhadzovani roboty niekoho ineho - ze mluvis zrovna ty ktery si nechava(l) vsechno montovat... (pochybuju ze jsi usmernoval Ivana jak ma to a to namontovat...). Kdyz jsi takovy machr (resp. se tak predvadis), muzes nam do EMMA teamu prijit ukazat jak se ma dle danych reguli hodnotit. Ano, pohled na SQ je subjektivni zalezitost, ale muzes nas klidne poucit jak presne ma hrat kontrabas, jake ma mit dozvuky, a to same o spouste jinych nastroju. Neb kydat okolo umi kazdej druhej, ale nekam jit na plac s kuzi na trh malokdo.
o 13.07.2006, 23:01 | akim
Stofi: ja sa urcite nepredvadzam, mam svoj nazor tak ako ty,alebo attim alebo hocikto... ale opat ti odpoviem:

Potvrdil si, ze 2x 15" vie zahrat v BR, takze to nemozne nieje, tak preco vyssie mas iny nazor? A vlastnosti homehifi komponentov su uplne normalne. Predsa aj v autohifi aj v homehifi ide stale o jeden a ten isty ciel - verne reprodukovat hudbu.

Stofi, ja som si sice nechal vacsinu veci namontovat u Ivana, ale to neznamena ze som nevedel co chcem! A mozes si byt isty, ze Ivan nespravil nic bez toho aby som o tom nevedel alebo to somnou neprediskutoval. To je rozdiel. Ja nemam vybavenie ani dielnu, takze ja v tom nevidim problem.
Nechapem ale co ma tato tvoja narazka spolocne s hodnotenim montaze - ja tu predsa montaz nehodnotim, ani nezhadzujem!!!
Do EMMA teamu sa urcite nechystam - viac informacii ma Erix7 (uz viac krat ma nahovaral) a to z toho dovodu, ze ja na to nemam skusenosti.
Ja si to priznam a nebudem sa niekam tlacit, ked viem o co ide... bohuzial niektory si to nepriznaju a stupa im to len do hlavy...
o 13.07.2006, 23:06 | aTTim
Uz jsem reagovat nechtel, ale musim na tu posledni vetu - vaz svoje slova chlapce, nekde nahore si psal ze to delas, tak se toho drz ...
o 13.07.2006, 23:09 | akim | Upraveno: 2006-07-13 23:10:15
reagovat nechcem ani ja, lebo to sem nepatri, tento prispevok bol zalozeny uplne z ineho dovodu
o 13.07.2006, 23:09 | Stofi
Jiny nazor? Kdepak, pouze jsem Tunerovi ozrejmoval tuhle konkretni instalaci na kterou se ptal.

Tim svym tlachanim okolo predvadis ze my to delame spatne, ale ty do toho nepujdes protoze na to nemas zkusenosti. Jak tedy muzes relevantne zhodnocovat ze my na to nemame a stoupa nam to jen do hlavy ????
o 13.07.2006, 23:22 | akim
stofi, uplne jednoducho... su ludia ktory maju sluch,maju toho vela napocuvaneho a vedia rozlisovat. A su ludia ktory maju jedno CD, jeden manual a nejake skolenie.

Kedysi sme sa spolu bavili nieco okolo hudby a ja som sa ta opytal co pocuvas atd. Vtedy si mi odpisal ze doma nepocuvas nic (tusim si mi napisal ze ani nemas na com) a v aute momentalne tiez nic,lebo sa este len chystas na montaz. Vtedy mi zacalo byt divne ako niekto taky moze hodnotit sound quality na nejakej EMMA bez toho aby mal vobec aspon nejake skusenosti napr. z domaceho pocuvania...
Ako druhy priklad mozem uviest taku blbost, ked tu niekto pisal ako super hraju repraky u-dimension - boli zapojene v kartonovej krabici, v ktorych boli zabalene - clovek ktory to napisal hodnoti technicke prevedenie a bezpecnost montaze...

Su to drobnosti, ale ja osobne by som to od ludi v modrych trickach necakal.

Nemam viac co dodat.
o 13.07.2006, 23:25 | Stofi
akim : kedysi bolo kedysi (EMMA tu neni tyden), nevis co a na cem posloucham. Rika se tomu vyvoj...

Tvuj priklad s u-dimension - myslim ze to byl user Clown kdo zadaval ten thread, a ten u nas neni...

Dalsi otazky?
o 13.07.2006, 23:31 | akim
stofi: kedysi bolo kedysi, ja pocuvam od 12 rokov doma...

A moj priklad - bol to myslim choze (niesom si isty,ale bol to emmak)

Dalsie otazky nemam, koncime, jo?
o 13.07.2006, 23:32 | Shr3k
Akima sice neznám, ale vidím, že se tu nebojí napsat na férovku svůj názor (který jsem možná už někde slyšel - z jiné hlavy a v trochu jiné obměně). :o)

Jinak debata původně o Autě, ale posléze o Hovně. (velký A a H tam není jen tak náhodou)
o 13.07.2006, 23:33 | Stofi
od 12ti let...a presto jen placas ze na to nemas misto toho abys zkusil neco delat. Vymluvne, vskutku.

Btw. bys mel rozlisovat lidi od EMMA na install a sound...

Ano, koncime, rekl bych ze nemam vic co dodat.
o 13.07.2006, 23:40 | Shr3k
Jinak je ještě k tomu offtopic tématu, já bych to ještě zobecnil a modifikoval z trochu technického pohledu:

Jsou lidi, kteří mají ponětí o slaboproudé elektronice, občas i něco doma ukutili a Ohmův zákon vám řeknou i když je vzbudíte o půlnoci. Podle toho pak vypadá jejich uvažování. A jsou lidi, kteří dennodenně na autohifi fóru propagují jakási nepodložená dogmata a zažité postupy, které kdysi někde přečetli v nějakém prospektu - ti pak jsou potom nastartovaní na ty druhé. Viz několikeré zesměšňování např. FilipaAudia s jeho Tesla reproduktory a zesilovači od Dudka.
o 13.07.2006, 23:42 | kamas
Myslím si,že tyto diskuse patří na tyhle fóra a mají tu své místo.
Pro mě je tahle diskuse,a určitě ne jen pro mě,příjemný zpestření mezi těmi vzorečky ma výpočet ozvučnice :-)))
Toho Golfíka jsem ještě neviděl,ale jsem si jistej,že tahle diskuse nijak neovlivní můj názor při případným omrknutí a poslechu.
Co člověk to názor a tom to kua je.
o 13.07.2006, 23:55 | Ricci
Len tak dalej,niektori ludia len tlachaju a prezentuju nazory inych a niektori radsej pocuvaju a robia si nazor sami a tych si vazim
o 14.07.2006, 00:09 | Stofi
Shr3k: to je ovsem jen cast videni - take jsou tu lidi kteri nemaji az tak technickou erudici na stavbu rekneme koncovych stupnu. Nicmene se zajimaji o hudbu, charakteristiky nastroju a zkousi to a tohle aplikovat pri stavbe instalaci (tim a tamtim se rozumi treba prave ozvucnice menicu, jejich pozice, delici frekvence, strmosti a tak dale).
o 14.07.2006, 00:16 | Shr3k
Stofi: Jenže otázkou je, jak můžou něco erudovaně posoudit, když ani neví, podle jakých pravidel jim v té jejich kabeláži ty elektrony vlastně pochodují... ;o) ... a to nemyslím jen Ohmův zákon ... viz třeba nekonečné debaty o "směrových" kabelech.
o 14.07.2006, 00:35 | Stofi
Shr3k: pravda, fura debat se pohybuje v hypotetickych rovinach kdy jedna pani povidala to a druha neco jineho. Erudice vyrusta z touhy po vedeni - prioritne z cetby literatury a jeji aplikovani v praxi v kombinaci s vlastnim myslenim. Pak se muzeme dostat k propagovani zazitych postupu, treba proto ze praxe (a nemini se tim jeden pokus) ukazala ze tak to funguje nejlepe. Mohli bychom takto diskutovat hodiny...
o 14.07.2006, 00:40 | akim
Shr3k: [ Link ]

tu su kontakty, mozes im napisat a opytat sa ako funguju ich smerove kable
o 14.07.2006, 00:47 | Shr3k
akim: Díky za kontakt, zeptám se jich na to, jak udělat směrový kabel, kde každou dvacetinu až dvacetitisícinu sekundy putujou elektrony tam a pak zase zpět. Kdyby ten kabel byl skutečně směrový, tak musí nutně deformovat jednu polovinu NF sinusovky podobně, jako ji třeba ořizne obyčejná dioda (viz funkce usměrňovače v klasickém diodovém můstku). ;o)
o 14.07.2006, 00:53 | akim
shrek: ja odpoved na tu otazku neviem. XLO ako vyrobca kablov existuje dlhsie ako ja zijem a vseobecne po celom svete je firma povazovana za lidra v kablovych technologiach. Dokonca vela odbornikov sa zhodlo na tom, ze ich kable su najlepsie na svete.
Neviem kto iny by ti to teda mohol vysvetlit. Skus im napisat - fakt - svoj nazor o elektronoch a mozno sa nieco nove naucis.

Nezabudaj ale, ze vyvoj ide do predu a ucebnice v skole su uz dost stare.
o 14.07.2006, 01:45 | Cali8v
debata o hovne :-) toho golfa jsem mel moznost slyset a videt a celkem se mi to libilo
o 14.07.2006, 10:06 | Cormi
tady se začal pěkně řešit Mílovo Golf... :-) ten kluk je blázen - samozřejmě v dobrym slova smyslu - u něj opravdu platí, že TUS je sviňa :-)))
ale všechno to bude zřejmě brzo na prodej :-(
o 14.07.2006, 10:09 | Cormi

foto k příspěvku  od Cormi

o 14.07.2006, 10:11 | Cormi

o 14.07.2006, 10:12 | Cormi

o 14.07.2006, 10:13 | Cormi

o 14.07.2006, 10:18 | blesk666 | Upraveno: 2006-07-14 10:50:53
z toho co ste chalosi dali fotky sem mozem povadat ze aj ked niektore veci su vec vkusu tak to umiestnenie basakov je najlepsie mozne riesenie ake sa pre SQ da urobit (neriesim ci box closed alebo vented). Vsetky boxy zavrete v kufri otocene menicom niekde dozadu a daleko od prednych kompov maju vacsie oneskorenie, vacsi fazovy posun a hlavne box hrajuci do dalsieho boxu co neni potom len ten box ale je to defacto bandpass, predna cast membarny netlaci do toho isteho priestoru ako kompa vpredu...
zosiky na plate su vec vkusu a vyzera to byt urobene cisto urobene. Predok je krasne urobeny ale pre mna "trosku" preplacany. Preferujem vpredu jeden par kompov, ale zvysenie akustickeho tlaku pridanim dalsieho paru basakov a rozsirenie pokrytia priestoru zvukom (pridavne-ambientne vyskace) sa da tiez urobit tak aby to bolo SQ.
Daleko vacsie nezmysli sa vyskytuju (showcary s plnymi kuframi kadecoho nasmerovaneho este z kufra von:-o...). Golfik to ma urobene podla mna hlavne tak aby to hralo jemu vnutri aje ked to asi rad ukazuje:-) nem asa vsak za co hanbit. A to nie su vyhodene prachy ako to ked to niekto urobi tak aby typci hikali pri otvorenych kufroch s vejucimi vlasmi od natrubkov a nepocujuc nic len straaaasneeee duuuuccccc :-) Retazec je taky slaby (silny) ako jeho najslabsi clanok cize v dobrom (zvukovo) systeme ide o vyvazenost nie o kvantitu ci pekne magnety a kose:-). Boze ta naivita (to auto vyzera ze musi jazdit..., ten basak vyzera ze bude hrat:-) malokto si to prizna ale sudi najprv ocami. Napadlo ma robia sa pri SQ auto mnotazach aj nejke slepe posluchove testy? Psychoakustika je svina a psedudo naoko SQ komponenty mamia nase zmysly:-)
o 14.07.2006, 10:21 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
stejne je masakr jak se to nafukuje :-)))
o 14.07.2006, 10:30 | choze
akim - LOL

Také zastávám názor že ty komponenty umí zahrát líp, ale jak již bylo řečeno preference byli směřovány jinam.
o 14.07.2006, 10:30 | MichalF
Ja bych to tu smazal nebo zamknul ;-)
o 14.07.2006, 10:32 | Ricci
cim viac pruzkov, tym viac Adidas, cim viac reprakov,tym viac music :-)
o 14.07.2006, 11:01 | blesk666
to Choze a ostatni: v akej instalacii si prestavujes ze by napr tie SW menice zahrali lepsie?
o 14.07.2006, 11:15 | Tuner#2
13/07/2006 19:43 Stofi No vidíš, pokud budeš na tom poslouchat rozumnou hlasitostí třeba vážnou muziku, tak s Tebou můžu souhlasit, ale pokud si chceš vychutnat třeba Stouny v reálné koncertní hlasitosti, tak bez většího počtu kicků se neobejdeš a ty dvě 15" taky nebudou k zahození.

Lidi to je jako doma - někdo má absolutní high-end v regálovkách od Sonus Faberu a pro někoho je high end pětipásmový Avalon apod. |postě co člověk to názor a co mě mrzí, že někdo dokáže tak zdrbat tuhle instalaci, protože je to zrovna jedna z těch jak by to mělo(mohlo) vypadat a ne mít woofery v kufru a plato oseté reproduktorama.

Navíc mě se*e ta Vaše arogance - viz. třeba útok Pepino Honda.
o 14.07.2006, 11:36 | Shimi | Upraveno: 2006-07-14 11:38:14
8-o, tak zesiky Sinfoni tady vidim uplne poprve. Slint.

[ Link ]
o 14.07.2006, 12:36 | Machča
Ja souhlasim se Shrekem proste mi prijde dost veci z tech pravidel docela nelogickych z pohledu zakonu elektrotechniky ktery jsou mnohokrat overeny
Tady se mi obcas zda ze v aute plati uplne jiny zakony
o 14.07.2006, 12:43 | rossi.x
Hustota na druhou tahle debata. Pro mě určitě ne vo "hovně" ale spousta zajímavých názorů.
o 14.07.2006, 17:12 | shabi
Tohle bych navrhnul na debatu roku na AHC. 800 navstev, 80 příspěvků, a to sem chtěl jenom vědet jakou hudbu tam poslouchá :-))))
o 14.07.2006, 17:34 | rossi.x
shabi, je to tady mazec :-)))))))
o 14.07.2006, 22:14 | Rom_octa
a kurňa já myslel že s AD si postavím SQ -ko , hm prdím na to ... koupím něco jiného
:-))
o 15.07.2006, 06:47 | laguna
Ja by som to nazval Tsunami II.Zaujimava diskusia ktora znova potvrdila že všetko čo je nad priemer je na tomto fore neustale kritizovane či si to zasluži alebo nie.A poväčšinou to kritizuju ludia ktorych do toho ženie zavisť.
o 15.07.2006, 08:37 | VlastaCB
Jo Sinfoni jsou jedny z hooddne kvalitnich zesilovacu co se tyka SQ
o 15.07.2006, 10:18 | Cormi
laguna: mam z toho naprosto stejnej pocit...

už předtim tam byla moc slušná muzika se zesíkama Audison VRx (4- a 2- kanál) a repro FOCAL (přední dveře 2-pásmo Polykevlar, zadní plato 3-pásmo Polyglass, 2x 30cm sw Polykevlar), ale majitele začalo štvát, že to tady začíná mít spousta lidí, tak koukal po něčem jinym. Když jsem zjistil, že skoro "nezahřál" ty nový Audisony a už objednával repra AD a zesíky Sinfoni, tak jsem jenom kroutil hlavou :-) Tohle mě doufam nikdy nepotká :-)

o 15.07.2006, 10:21 | Cormi
Aby si nikdo nemyslel, že majitel dělá jenom muziku, ten GOLF má kompletní tuning včetně štelováku KW Varianta 2 a libovky jsou 3-dílný Kerschery, od loňska poniklovaný a s pozlacenýma šroubama... Karoserie samozřejmě taky nepřišla zkrátka - styling musí bejt :-)

Jinak taky se přiklánim k tomu příspěvku roku :-)

o 15.07.2006, 10:22 | Cormi

o 15.07.2006, 10:22 | Cormi

o 15.07.2006, 12:59 | R.I.S
nemám právo tu do toho kecat jsem jenom lama, ale místo toho aby jste někdy pořádně poradili lidem co začínají. Aby mohli získávat zkušenosti aby udělali muziku kterou chtějí co nejkvalitněji. Tak se tady hádáte a shabimu nikdo nepomohl. Doufám že mě za to neukamenujete ,ale je to jen čistě můj názor
o 16.07.2006, 12:39 | ales4
tohle je proste super diskuzni forum, jak vyhranene nazory, tak obecne povidacky, v tom je hodnotata tohoto fora...
jeste ze je...kazdy si tady muze vybrat :-)
o 16.07.2006, 21:53 | erix7 (K)
Laguna- aka zavist ? mylsim ze sa pleties - osobne som toho Golfa hodnotil kedysy v Letnanoch (pre rypalov, nie som BOH ). S Milou som to podiskutoval - nie je to clovek, ktory cel mat v aute pure sound. jeho cielom bolo skutocne show and shine. bohuzial skusal aj SPL ale len zrovna nafukovanie auta nestacilo na vysoke cislo. Milu som nevidel snad uz cez rok. Frajerov za kalvesnicou je bohuzail vela, suktocne cielenych instalcii velmi malo :(
o 17.07.2006, 07:47 | laguna
Erik:no dobre ty si to počul ale kolko ludi čo tu montaž kritizovalo ju tiež počulo.Ale to je jedno ta instal sa mi pači a určite zle hrať nebude a pokial je s nou spokojny majitel tak neni čo riešiť.
o 17.07.2006, 08:22 | RadekFM
laguna a ostatni: ale proboha vzdyt aTTim jen napsal svuj nazor, na kterem neni nic divneho, kazdy ma jine preference, netrvdi ze to mel mila postavit jinak, ani ze je kreten nebo neco podobneho
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3741 sekund.