Navštíveno 412x

Cest ///Ačkaři. Potrebuji helfnout. Mam IVA-310RB a na ni mam pichlej procesor ///A 701 a nejak mi nefunguje ukladani do pameti. Kdyz si na pametovem mista č1 neco nastavim a ulozim, tak to tam mam furt, ale kdyz prekliknu na č2 a chci ho editovat, tak po prepnuti zpatky na č1 je vse v nulach ( jako nazacatku ). Jeste musim rict, ze vzdy ukadam :-). Pripojeni procaku a kabelu mam snad dobre, tak jak ma bejt....... Poradte prosim.....

13.07.2006, 11:11 |
aTTim Podle meho skromneho nazoru nevis, jak ukladat, cili ukladas blbe ... ja si to moc nepamatuju, mozna H-onza bude vedet spis
ATTim :
No ja jsem se jukal nekolikrat do navodu ( taky si pripadam jak retard, kdyz mi to nejde ) a stejne to nefunguje. Tam je potreba pokazde kliknout na memory a melo by to bejt........

13.07.2006, 11:18 |
aTTim Memory pak cislo, nebo dele podrzet, nebo kombinace - tak nejak to bylo

13.07.2006, 11:25 |
clown u CDA jen podrzet 2 sekundy cislo pameti :o)
No tak to je v manualu. Zmacknout memory a celej procak se ulozi se vsim vsudy. vzdyt to tlacitko memory sviti po zmacknuti asi 3 vteriny. Jeste to skusim. Musim fakt neco delat spatne. Ja jen, jestly nekdo nevi presne..... Nechce se mi s tim laborovat. radsi bych sel po jistote :-)