Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jake repro do oktavky do predu

o Navštíveno 419x o
o 12.07.2006, 15:53 | xp30
rozhoduju se mezi sinus live sl 160, helix blue 62, hertz DSK 165!!DIIK

o 12.07.2006, 17:21 | SilverGhost
Z uvedených bych dal pořadí výběru HB62, pak Sinus Live. O této řadě Hertzu bych ani neuvažoval. Ještě bych mrknul třeba na Spectron SPC26Z, pokud to nemusí být nutně něco z uvedených.
o 13.07.2006, 10:30 | blesk666
SL 160 ma z uvedenej skupiny najlepsi bas (pomerne pevny a objemny), slusnu zatazitelnost, stredy trosku chybaju (ale v tejto cenovej kategorii je to skor dobre lebo by asi tahali inak za usi:-) vysky su podla mna trosku prezentnejsie mierne odtrhnute. da sa to zlepsit prepolovanim vyskaca oproti basaku a znizenim utlmu (podla vkusu a umiestnenia). Helix blue 62 su take akesi nekonfliktne, nic nehraju vyslovene zle, pohodovy zvuk, mensie rozlisenie na basoch ako SL. DSK som nepocul dokladnejsie ale orientacny posluch ich radi na posledne miesto z uvedenych.
o 13.07.2006, 12:57 | Dave0401
no znamy ma ty DSK a predtim mel SL 160 a hraji o neco lepe.. takze nemuzu souhlasit z tim co napsal blesk666.
HB62 je myslim taky lepsi nez ty SL ... ale ty jsem zase nemohl ja primo porovnat...
pouze v jinem aute a to silne zkresuje...
o 14.07.2006, 15:10 | blesk666
to Dave041_nemozes suhlasit s tym aky mam nazor:-) nepisal som poradie, okrem DSK ktore by som dal asi az na koniec ale H blue62 a SL 160 som hodnotil len charakterom a kazdy nech si vyberie co je jeho preferencia. Ty davas zrejme pradnost tej nekonfliktnosti a istej pohodovosti. Dost este zalezi na ostatnych komponentoch, ktore treba zladit. Ja to mam napocuvane na Blaupunkt ktory hra sam o sebe tak trochu pohodovejsie ak na to zapojim pohodove helix blue 62 vysledok je uz moc malo rozlisujuci. Opacne to dopadne ak ma niekto prekreslenejsie, razantnejsie hrajuce radio k tomu ak napoji este uchorezny zosik a trosku prezenten hrajuce SL 160 tak to asi ono nebude. Preto aj vacsina rad na tuto temu bude o scitani hlasov pre a proti alebo citani medzi riadkami
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.348 sekund.