Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > mechanizmus na LCD monitor

o Navštíveno 821x o
o 11.07.2006, 23:44 | windi
zdravím všechny už si nevím rady potřeboval bych poradit nebo alspon nejakej nápad
chci zabudovat 15" lcd
a ted potrebuju vymyslet mechanizmus kterej by my ten lcd vytahnul z palubky a pak držel na palubce
chtel bych to na způsob Moniceiver

zde prikladám narychlo udělanej obrazek kde je nakresleny jak bych si to představoval
modra čára je lcd monitor
ten oblouk je palubka
1 - lcd je v palubce
2 - lcd se vysouva z palubky
3 - potom by se to melo zvednout
4 - lcd by se měl posouvat nahoru i dolu

omlouvam se za šílené chyby ve slovech

foto k příspěvku  od windi

o 11.07.2006, 23:47 | tappaja
No tak na to jsem taky zvedavej...
o 11.07.2006, 23:54 | windi
beru i takovy napady jako jsou třeba pojízdné ližiny, nějake specialní panty, atd.
kdyby se povedlo nekomu vymyslet el. mechanizmus budu ještě štastnější:-))
o 12.07.2006, 07:09 | wilibald
Vybodni se na to...Kup starší vhodný monitor...Nevím, jestli máš možnost a schopnost strojního obrábění, ale pokud ne...a má to celé působit kvalitně, tak se ti to nemůže vyplatit (práce, čas, náklady na výrobu dílů).
o 12.07.2006, 07:13 | wilibald
...a samozřejmě...nebuď extrémista a upusť od těch 15", nebo alespoň od požadavku na "posouvání nahoru a dolů"... ;o)
o 12.07.2006, 08:03 | h-u-n-t-e-r
neivm co máš za auto ale mně by se 15ka do palubovky nevešla ani za nic :))
o 12.07.2006, 08:09 | Nechuťák
Možná blbost, ale třeba by to šlo s použitím plnovýsuvů, které se používají u kuchyňských linek(obr)... Udělat z plechu zadní stěnu přesně o rozměru monitoru,přišroubovat k zadní stěně monitoru a na dolních rozích vyrobit něco jako kulový kloub pro vyklápění monitoru... S tím posouváním nahoru a dolu ale nevím.

foto k příspěvku  od Nechuťák

o 12.07.2006, 12:32 | Borin
Na vysunutí by se dal použít třeba el.mechanismus stahování oken...:-)))

foto k příspěvku  od Borin

o 12.07.2006, 12:42 | windi
Nechuťák diky za napad to by mohlo i fungovat takhle jsem si to nejak představoval.

S monitorem jsem na 100% rozhodnut že ho tam zabuduji a nikdo mě nepřemluví :-))

O místo v palubovce nemám strach, myslim si že bych tam narval i 17" bez problemů a ještě tam budu myt plno místa, ale myslim si že 15" mi bude stačit

ale jinak diky za nápady
o 12.07.2006, 12:59 | windi
Borin jj o tom jsem taky už uvažoval to by šlo
o 12.07.2006, 16:39 | CHUROS
Kup si starší rackmount LCD monitor
o 12.07.2006, 20:41 | windi
no myslim si že rackmount je na pokusi moc drahej
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3204 sekund.