Navštíveno 529x

Ahoj vsem.Potreboval bych radu.Dnes jsem daval do novejch domecku predni vysky a po zapojeni jsem zjistil ze mi jde jen jedna.Kabely jsou nove natazene tak porusene nikde nejsou,zkousel jsem tu nefunkcni vysku prehodit na vyhybku k te funkcni vysce jestle to nahodou neni v te vyhybce ale nesla take,nevite nekdo cim to muze bejt?Vypalena taky asi bejt nemuze protoze byli plne funkcni.Diky za kazdou radu.
Zacni ohmetrem-zda ma civka odpor.Zda ne,koukni na kontakty na repro-byva to tam zakapli tmelem(lepidlem)a pri spatny manipulaci to mohlo neco udelat.
A jinak reklamace.
Takova perla:jednou jsem prodal typkovi kompa a on,ze si je do auta chce montnout sam-vyskac zatmelil celej do toho penovyho vylisku za troj.u zrcatka(golf4)a pak ze jako ten tmel zahreje horkovzdusnou pistoli,aby to driv zavadlo-To Vam jako rikam:ten vyskac by jste nepoznali!:))
To nebyla jako nejaka narazka-jen zazitek-abych byl dobre pochopen.
wattman: no tady tezko rict, ty vysky hrali, odpojili se, namerili rozmery a slo to zpatky, nidke pripojeny nebyly
golfik: uz jsi menil k nim ty kabely? koukni na spoje na vyskach
kral007-Cus kamo,kable jsou meneny tak v tom to neni ale jeste kouknu na ty spoje jak rikas,jsem z toho docela v cudu protoze nove stoji 7500kc.No zitra to pujdu znova omrknout ale vim ze odkoureny urcite nebudou,nebylo kde je odkourit.Cusik

11.07.2006, 23:19 |
golfik69 | Upraveno: 2006-07-11 23:22:26
wattman-tak to byl dobrej frajer stou horkovzdusnou)))))no i taci se najdou))))

12.07.2006, 12:38 |
Borin To Wattman : Neměl tu i fotky jak to dělal ???

12.07.2006, 23:16 |
Borin To Watman : Ale něco na styl zakitovanejch vejšek natvrdo tu taky byl...:-)))