Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc))))))

o Navštíveno 529x o
o 11.07.2006, 21:22 | golfik69
Ahoj vsem.Potreboval bych radu.Dnes jsem daval do novejch domecku predni vysky a po zapojeni jsem zjistil ze mi jde jen jedna.Kabely jsou nove natazene tak porusene nikde nejsou,zkousel jsem tu nefunkcni vysku prehodit na vyhybku k te funkcni vysce jestle to nahodou neni v te vyhybce ale nesla take,nevite nekdo cim to muze bejt?Vypalena taky asi bejt nemuze protoze byli plne funkcni.Diky za kazdou radu.

o 11.07.2006, 22:46 | wattman
Zacni ohmetrem-zda ma civka odpor.Zda ne,koukni na kontakty na repro-byva to tam zakapli tmelem(lepidlem)a pri spatny manipulaci to mohlo neco udelat.
A jinak reklamace.
Takova perla:jednou jsem prodal typkovi kompa a on,ze si je do auta chce montnout sam-vyskac zatmelil celej do toho penovyho vylisku za troj.u zrcatka(golf4)a pak ze jako ten tmel zahreje horkovzdusnou pistoli,aby to driv zavadlo-To Vam jako rikam:ten vyskac by jste nepoznali!:))
To nebyla jako nejaka narazka-jen zazitek-abych byl dobre pochopen.
o 11.07.2006, 22:52 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
wattman: no tady tezko rict, ty vysky hrali, odpojili se, namerili rozmery a slo to zpatky, nidke pripojeny nebyly

golfik: uz jsi menil k nim ty kabely? koukni na spoje na vyskach
o 11.07.2006, 22:54 | wattman
aha.
o 11.07.2006, 23:17 | golfik69
kral007-Cus kamo,kable jsou meneny tak v tom to neni ale jeste kouknu na ty spoje jak rikas,jsem z toho docela v cudu protoze nove stoji 7500kc.No zitra to pujdu znova omrknout ale vim ze odkoureny urcite nebudou,nebylo kde je odkourit.Cusik
o 11.07.2006, 23:19 | golfik69 | Upraveno: 2006-07-11 23:22:26
wattman-tak to byl dobrej frajer stou horkovzdusnou)))))no i taci se najdou))))
o 12.07.2006, 12:38 | Borin
To Wattman : Neměl tu i fotky jak to dělal ???
o 12.07.2006, 16:06 | wattman
Borin:nemel-radsi.:))
o 12.07.2006, 23:16 | Borin
To Watman : Ale něco na styl zakitovanejch vejšek natvrdo tu taky byl...:-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3104 sekund.