Navštíveno 743x

Kdo z vas ma SQ instalaci se zesikama Audison?
Poradte mi na co jsi dat pozor,ceho se vyvarovat a co nesmim prehlednout.
Popripade nama nekdo nejake fotky takove sestavy.
Uvazuji o necem takovem a nejak se nemam ceho chitit.
Mel sem Audisona 6.420Vrx, co sem nevedel byla informace, ze kanaly 1-4 jedou od 40Hz, coz me celkem nasralo, pac sem chtel stavet Pure Passive.
Jinak se priprav, ze nez "nacvakas" konfiguraci podle planku - ktery je sic prehledny - je to tak na dobrou hodinku, ale tady lepe nespechat.

11.07.2006, 13:04 |
aTTim Mno jo od toho je taky Direct ... nez neco koupim, tak si o tom vsechno zjistim ...
No ja cekam na Lrx 4,300 a zapojeni zrejme jen na kompa.Spise nevim jakej pouzit SW? Apouzit i aktivni vyhybku? Neni to zbytecnost?

11.07.2006, 13:23 |
aTTim Nejdriv si ujasni co vlastne a jak chces stavet, jinak nelze odpovedet. Aktivni vyhybka muze byt zbytecnost stejne jako nutnost ... a zkus nabrat nejakou teorii, myslim ze tady najdes neco v odkazech.
aTTim, jak rikas, bouzel nez sem se nechal ukecat, tak sem tuhle informaci nenasel. S autohifi mam dnes spolecny snad uz jen tohle forum, pac ted v koktavce hraju na radio symphony (tragedy) ... a sem konecne spokojenej :)) sorry za OT
to Milhauzz: co ta k tomu donutilo? je to sluzobne auto? ci neni cas auto ozvucit? U mna plati oboje mam sluzobne auto a nemam cas si ho ozvucit:-(. Ale po roku co som pocuval tovarenske radio Stream v OII (skor nepocuval lebo to sa moc neda) idem zase ozvucovat. Oprasil som aparat z garaze, len teraz to dat niekomu urobit a vyriesit par problemikov (ako kvalitne napojit Stream na zosik...)
no já bych to zase tak tragicky s tím nastavováním neviděl , mám 6.420 VRx a zapojení full aktiv s DSP 700 , Alpina 7998 s propojení optikou , možná to chvilku bude trvat jak co nastavit hlavně na DSP, ale myslím že to stojí za to , měl jsem před tím LRx 4.300 full aktiv a myslím že to nebylo špatné , s VRx to je úplně jiném .
Ono také hodně záleží na instalaci a vhodných dalších komponentů , nejni to jenom o tom že koupím něco a bude ....