Navštíveno 539x

Co s tím? Něco jsem brousil a nějak mě to netrklo. Až tam osadím repra, bojím se, abych tím nezničil reproduktor.
Stávající myšlenka je dveře zkusit vysát, zkusit projet magnetem a potom trošku vystříkat vodou, ale určitě to nebude 100%ní - do toho tlumení se to trošku nachytalo a není to rovný povrch, takže to z toho dokonale nedostanu.
Ještě zvažuju to pak vystříkat barvou, že by se to trošku celé slepilo.
Nebo alternativa - dát za reprák rainstop
Ale nevím jak moc jsou na to reproduktory náchylné. Bát se toho nebo to tolik neřešit? Nebo jaký jiný postup, abych se toho zbavil?
Posli tam magnet na provazku, vysbirej to a v nejhorsim tam strikni vosk, ten co jin vystrikavaj skodovky, sezenes ho v kazdy skoda prodejne... Do civky by se teoreticky nemelo nic dostat...
jj - pěkně to vyčisti. ty piliny začnou rezavět a může se ti to po čase prožrat i do dveří!

10.07.2006, 19:53 |
aTTim na rainstop pozor, meni akusticke vlastnosti tim, ze meni "objem" ozvucnice. Nekdy k lepsimu, ale nemusi to byt pravidlem. Jinak vysavac, magnet a pak ten vosk co psal tappik.
Vem si lepící pásku ( Powertape ) a lepivou stranou přikládej na dno dveří,místo vedle místa a stopro ti tam nic nezůstane.Samo,že musíš použít několik útržků.
diky moc vsem! zitra se do toho pustim a asi pouziju kombinaci vseho, at je jistota...
co si zase řezal Woe =o))

10.07.2006, 22:41 |
clown no ty woe.. to je "intalater" :o))))
nazavidim .. taky sem to resil magnetem, luxem atd .. taky sem byl sikovnej .. a pak mi za tyden rozmlatili okynko a ja to delal znova :o))