Navštíveno 1140x

Tak po 2 letech tappajomat taky povolit, ale nepisi to sem rpoto ze bych si chtel stezovat, to ne, tak to neberte, na druhych dverich zatim snad drzi - neleze ven oknem.
Porad jsme se divil co mi to spini okno a dnes uz onen spinitel vylezl ven i s oknem, jenom ted nevim jak na to, asi nej sundat polstrovani, rozriznout vnitrni alu a kouknout, pocitam ze se odlepil jenom nejaky prouzek, aspon kouka jenom prouzek

origo versus dynamat
taky se to zaclo trosinku odlepovat
za 20 let sem dam foto jak si pocinal dynamat :-)
zrovna dneska jsem se hrabal pod tapecem a taky kouknul na tapmat...a vše v pohodě....po 1,5 roce

10.07.2006, 14:49 |
Pagoš ACEMajky: Stalo se mi úplně to samý :-)
No ja doufam ze tam nahlednu odrazkou vzadu ve dverich a max to vyskubnu nejak kolem okna ven - dam auto do garaze a necham nejdrive vychladnout - nejak se mi v tom nechce hrabat

10.07.2006, 16:55 |
Mario :o)
vsichni to mate spatne odmasteny, to je prece uplne jasny... :-)
to Ryve: tak nám ukaž jak to odmašťuješ ty :oDDD
2 Squere: to byla jenom narazka na par lidi - my jsme to tu uz nekolikrat psali, ze jsme s tim udelali auto a nasli to po roce na dne dveri a vzdy pouze ohlasy, ze spatne odmastujem, zajimavy je, ze jiny tlumeni nam nikdy nespadlo...
ale asi to holt nikdo neumime odmastit, je pouze par vyvolenych :-)
Milane, když tak přijed, ja ti ukazu co a jak:----))) LOL

10.07.2006, 20:31 |
Shr3k 10/07/2006 13:21 Newman: S Dynamatem je problém přesně opačný ... nejde ho sundat. ;o)
2 Shr3k: tak to vidis - nic neni idealni :-))
Tak asi to bylo fakt blbe odmasteny + spatny misto ve dverich u ridice to bylo toky, pred klickou na obou mistech ten jeden pas co jsem tam lepil. U spolujezdce jsem ho serval, zbytek drzi uplne v pohode, jenom pod timto pasem ten spodni trochu asi 2cm byl odchliplej tak jsem to zkusil chemoprenem, ted zase stoji auto venku na slunicku, tak tam dirou po odrazce odpoledne kouknu. U ridice byl jenom kousek odlepenej, tak sjem ho chtel tak yservat, ani prd, roztrhnul se, druha 1/2ka drzi jako svina a zbytek taky, takze zatim je muj verdikt spatne misto a asi i hure odmasteno - je fakt zvenci u okna jsou dvere (plech) stoceny k oknu (takze de plech skoro vodorovne) a ja to lepil i na toto misto, takze tam byl tappajomat nalepen jakoby zespoda na strope, takze o to vetsi mel sanci povolit, ale rozhodne musim konstatovat, ze kdybych to dneska lepil, dam do dveri ten s ALU

11.07.2006, 11:59 |
clown no nekomu rok ..
nekomu mesic :o))
asi taky neumim :o)))
Nedávno jsem měl venku repro, tak bylo vidět do dveří a všechen tapajomat drží v poho ( asi 15 měsíců). Kámoš to má rok a taky OK.
Pokud mohu přidat názor, tak tapajomat jedině s folií, na plný plech nebo na plasty a nepočítat s "doživotní funkcí". Na "zakrývání děr", uzavírání dveří a pod. ho nemohu s klidným svědomím doporučit. A já pro jistotu okraje ještě přelepuji "powertape", kterou přitavím horkovzdušnou pistolí, aby za něj nevzlínala vlhkost. Mám ho třeba zespodu na kapotě, kde naprosto nečekaně drží, ale ve dveřích jsem už musel pár věcí opravovat. A v horku to teče jako med...
Já teda nevím, nalepenej tak rok a půl a drží v pohodě
Vam co to drzi vpohode, parkujete v garazi jako ja? Ja bych totiz normalne taky rval ze drzi,a le ted stojim kazdej den na slunicko a autak mam cernej a prazi do nej a prazi do nej
Já přez noc v garáži, přes den celou dobu na sluníčku, ale je fakt důležitý dveře pořádně umejt, já to vyřešil tím způsobem, že sem koupil 2 litry nitroředidla, nalil do stříkací pistole, takový tý co se s ní mejou motory a prohnal jedny dveře asi jednim litrem pod 7 barama a pak byly jak s fabriky, Dělal sem to dlouho, asi 5 minut :)

13.07.2006, 09:20 |
paia ja dvere odmastil trichlorem... :o) fetaci by ze me meli radost.
ja zkousel ruzny, nakonec mi prislo, ze nejlepe to slo acetonem
jj áčko je dobrý, ale občas smejvá i barvu, bacha na to