Navštíveno 505x

09.07.2006, 13:06 |
socka Ahoj mam zesik Rodek 2180i napojeny na basak kappa infinity prefect. normalne jsem tomu hulil. Pak jsem v aute ucitel divny zapach tak jsem muziku ztlumil. Chvilku basak jeste hral ale po 1 minute uz ne. Juknul jsem se a mel vypalene pojistky ( byl znej citit zapach) tak jsem tam dal nove a kdyz jsem zapnul radijko tak pojistky znovu odesly odesly. Prosim co snim mam delat diky RAdim

09.07.2006, 13:12 |
petis co woofer?

09.07.2006, 13:24 |
socka voofer dobry. zkousen na jinym zesiku. Kazdopadne to je zesikem. Jak jsem jiz psal nevim co snim. pokazde jak dam nove pojistky a zapnu ho tak se ihned pojistky prepali. Pujde opravit ? Kdo tady takove veji dela?

09.07.2006, 14:17 |
clown vyhledej clena Pavel528 :o) a posli to ..
Na tom není nic divnýho to je normalní věc u rodeka.
Tak to teda nevim proc by to mela byt normalni vec!?
Sam mam v aute 2180A uz tri roky a nikdy s nim nebyl problem a vubec na rodeka takovehle echo slysim poprve.
Mněl jsem možnost vidět jich vyhořelejch minimálně 5 s tím že ve 2 vybouchli filtrační kondenzátory za zdrojem.Mám od nich i servisní manuál a jediný co můžu na to říct je že to navrhoval nějakej poloblb.Je v nich potřeba vyměnit nějaké odpory a kondíky,myslím jako jiné hodnoty a pak je to OK.A ještě doplnit zenerky 16V na gate u fetů ve zdroji protože tak jak to maj je to skoro samodestrukční.

10.07.2006, 16:28 |
socka dekuji obratim se na pavla528