Navštíveno 888x

Tak prcek to nevydržel a odporoučel se do věčných lovišť :o((( !!!

07.07.2006, 00:51 |
20bad recidivisto:-)))))
Ještě že to je docela levnej woofer :o))) a byl vlasně jenom testovací :o))))) !!! Každopádně panáčkům na UH se to trošku prodraží jelikož tam dnes, teda vlastně už včera rozbili 2 autí :o)) !!
ja sem to rikal hned ze je me ten smrad nakej povedomej...! :)
no, co na to rict, snad jen, VITEJ DO KLUBU :o))))))))
klub minutovýho ticha :-D

07.07.2006, 08:34 |
PRESS kuwa sem tam měl zůstat dýl o:-)))
to ste to teda ani moc nepoladili :-D
aspon si usetris praci se stavenim druhy bedny :)))
JJ práci se stavěním bedny si ušetřím :o)))) !!! Mám pocit že se to poslední dobou moc nedaří a že sled událostí s pálením komponentů se nastartoval v Bludově :o((( !! A další a další se přidávají :o))) !!
Jinak woofer sice hraje, ale jak se přidá na hlasitosti tak zes. zapne Protect :o((( ! Takže nějaká zrada :o((((( !!!

07.07.2006, 13:35 |
clown usmahla civka ?
kluci .. umite :o))))
jj 99,99999% cívka :o))) !
snad to půjde dát dohromady :o))) ?!
Ciao, mam borce na premotani cifky, taky jsem to uz od neho potreboval, ale je z Brna a ztratil jsem na nej telefon, ale nemel by byt problem ho sehnat :-) dela to za cca 1.000.-)
2ibizaman: dík ale to radši koupím novej ;o) ! Tenhle stál bez dopravy necelý 2.000Kč takže to za litr nemá cenu spravovat :o))))))) !!!
hej za mě taky ticho....... spálil sem nějakym neznámym způsobem vejškáče :)aspon upgraduju z HT20 na HT25 :o)

07.07.2006, 21:37 |
clown komici :o))
...rika klaun... 8-))))))))

07.07.2006, 21:44 |
clown Luk ... woe :o)))
Francouz jsi hovado spálit sub!! No vejšky jsem už odvařil tak 5 krát to ani nepočítám
Být tebou tak bych o tom kdo ho spálil mlčel :o)))))) !!!!!!!!!
No byl to martin šak at to všichni ví

09.07.2006, 09:09 |
Francouz | Upraveno: 2006-07-09 09:14:03
Ne ne, byl jsi to ty.....El-Diablo ;o)))))))) !!!!!
ale nelži já nikdy nic nespálil
co ze???? me to nejiskrilo v aute!!! ja si myslim ze to bylo instalaci :-DDD
Mně to taky nejiskřilo v autě tak kde bude zakopaný pes?
Že by diesel.....:o))))))))))) ????

10.07.2006, 22:48 |
PRESS jj diesel... to začal a doufám, že to už taky skončilo DDDDDDDDD
No já myslím že jsme viníka našli tak ho ukamenujem a já si pak beru jeho komponenty!
No má jich tam celkem dost ;o))) !!!
Já vím šak proto to říkám vždyt víš že něco čeho jem málo nebo nemá výkon není nic pro mně.
celica: muzes to napsat jeste jedno cesky?? :-DDD
Já vím šak proto to říkám. Vždyt víš že něco čeho je málo nebo nemá výkon není nic pro mně. Víc česky už to asi nezvládnu
ha ha ha....zesik je ok a chyba v instalaci neni, žabari...:o)))) kupuju dalsi 4k digital, malo vykonu..:))))