Navštíveno 609x

zajimaji me dve veci:
1) ma tohle radio casove korekce?
2) ma pauzu? (pri prehravani Audio CD)
popr, kde nebo u koho se na nej mrknout na jizni morave nebo na sraze ????
mám....... korekce nemá, pauzu ano , sem praha a sraz zatim nevim kterej pojedu....ale určo nějakej :)
nismo: a jak si spokojen s kvalitou zvuku a celkoveho nastaveni. Ma jen modrou barvu podsviceni?
kvalita zvuku bezvadná, celkový nastavení .......... mno, asi 7mi pásmovej ekvalizér na vsechno (neni oddelenej na zadeni / predni coz mi vadi ) , delici frekvence 80/120/150 , phase a level na sub ...... zesileni/zeslabeni jednotlivejch repro + vzdalenost od posluchace...... nastavení pro dolby....... regulace výstupu hlasitosti na predni/zadní
má hafo vstupů a výstupů , umí dualzone ...... poměrně logický ovládání a procházení složkama......prijem tuneru je bezvadnej, jediný co mě občas sere je dloooouhý načítání média, obvzlášť DVD kde to je občas záležitost i minuty.....
podsvícení všech tlačítek pouze modrý (vypínání je červeně) ..... témata na display sou ruzný ale nedaj se přidávat vlastní což mi taky vadí........
celkové zajímavý a dobrý rádio......
ještě tomu vytku klepání se panýlku zajízdy....je tam nějak fórově uchycenej
Nismo.Power: mno nepotesil si mne :-((((( hmmm bude to tezky rozhodovani :-(
Jeste me zajima jedna moc dulezita vec a to zda ma 5V vystup pro SW, predek i zadek ma 5V ale co jsem si vsiml tak AVX1 mela pro SW jen 2 V coz je pro me malo :(
hihihi ....... AVX2 má všechny jen 2,5 V ......nikdo neví proč, ale AVX1 měla 5V a 2V na sub a měla optiku co sem slyšel od 20bad........ každopádně 2ka nemá 5V .....
no tak to je mrdat kua :-((((((
tim padem koncim tuhle debatu pac tohle radio pro me nema zadny smysl :-(

05.07.2006, 13:42 |
20bad ale je super ze nepotrebujes monitor, da se na to koukat i na to malym displeyi:-)i titulky jdou cist:-)jinak panel se klepe i u 1ky, a nacita to opravdu pomalu, ale jinak sem snim naprosto spokojenej:-)
no, ja uz jeden 9" monitor mam takze o ten prtavej monitorek na panelu me vubec nejde ;-)
jj, int. monitor je naprosto vklidu.....u dvojky jeste lepsi ale beztak je lepsi na to pichnout dalsi vetsi :)
tak co jsem koukal na homepage JVCčka, tak je to s těma preout uplně jinak než sem si myslel,než se píše všude možně AVX1 má všechny 5V krom sw, ten je 2V , AVX2ka má všechny 2.5V sw stejne jako u 1ky, 2V.
Pujdu do ni,mylsim i přez jeni nedokonalost nabídne víc než dost ve smém skoro all in one řešení.
Oizo

27.07.2006, 17:08 |
All Vysvětlí mi tady někdo jaký je rozdíl mezi časovými korekcemi a nastavením vzdálenosti repráků?
all: vubec zadnej, je to jen jinak pojmenovany :-)))) Proto temer zadny radio nema Time Correction krome Alpiny :-))))))) ale maji nast. vzdal. repro :-)

28.07.2006, 06:54 |
All Kruci konečně to někdo pojmenoval. Dost často totiž čtu, že zasraný rádio za hnusný prachy nemá časové korekce ale "jen" nastavení vzdálenosti repráků. proto jsem si rýpnul i když asi ne na tom nejsprávnějším místě.