Navštíveno 693x

02.07.2006, 23:03 |
clown | Upraveno: 2006-07-03 17:00:58
mensi problemek ..
9835 a stale stlumeny LCD .. , pomuze jen vytahnuti napeti z ISO a znovu zapojeni .. rozsviti se LCD na plno na cca 2 az 5 sekund .. pak opet pohasne ..
je uplne jedno zda je zapojeny oranzovy kabel nebo ne .. , je jedno, zda je nastaveny DIMMER na AUTO ci Manual .. na manual se nikdy nerozsvitil naplno.
prosim nemate nekdo u sebe kabelovej svazek od Alpiny ? hodilo by se foto obou stran
predchozi majitel byl "zvlastni" cerveny > modry, cerny > cerveny .. kdybych ucvak ISO a napojil podle barev na konci kabelu tak vyhori autoradio ..
jak se manualne prepina DIMMER na FULL ?
iso na strane auta je OK, CLA a 9833 tam bezelo bez problemu
a jestli mi nekdo napise, ze je v prdeli panel, ci radio, tak uplatnim sve reznicke umeni na lidech .. sekac na kosti mam stale doma. :o))
clown: mno ja nevim, ale me dimmer bezi u 9835R naprosto bez problemu.
jinak funkce podsviceni Dimmer je v menu Setup

02.07.2006, 23:24 |
clown tam se nastavuje jen manual - auto .. vic nic :o) nebo jo ? manual mlci ..
radio sw revize 5.0 ..
ja to mam zapojeni na svetla, ale brzo stipnu kabel bo je na tom kulovy videt kdy se musi svitit :-(

02.07.2006, 23:31 |
clown stipnuty to prave je .. ale me to kuwa svitilo naplno cca 15 minut .. asi to zitra vemu do Aviservisu a zkustim to tam .. hlavne koupim origo kabelaz ..

03.07.2006, 17:03 |
clown takze jinak .. pokud je radio studeny, sviti naplno i 30 minut .. tedy je cas na to ho jentaktak odzkouset ..
zkousel jsem i demoboard u Sekinu a dela to to samy .. takze bud KO LCD, ve kterym take nekdo lez nebo radijo .
aviservis ma do pristiho tydne dovolenou, hned bych ho tam nechal na servisni posudek .. pak bych ho sel nekomu omlatit o hlavu :o(
clown: pokud budes chtit tak bude jedna 9835R s jeste rocni zarukou u Ryvese na prodej ;-)

03.07.2006, 17:11 |
clown BMW ... mam to jen docasne .. cekam na podzim .. treba se vyroji nastupce 9835 bez glide :o))
zkusim nechat tohle opravit .. uvidime co to bude stat

04.07.2006, 11:32 |
FSAL ty woe, ty si smolar

04.07.2006, 12:11 |
clown FSAL .. mno, nebudu to komentovat .. a to mi ted zacne uhanet ten ital, co ma jeste jednu 9835 .. :o))
vis co, nepujde opravit ? nepujde .. tak pujde .. a pak to zalezi na domluve, bud se domluvime, nebo ne :o) a kdyz ne .. tak domluvime ..