Navštíveno 1335x

01.07.2006, 22:42 |
Kmoda Nema nekdo z vas zkusenosti s vymenou puvodniho origo autoradia na kazety ve Fiatu Brava?Je tam zabudovane,takze nejake ramecky nebo neco aby tam slo normalni autoradio na CD?Nejake fotky jak to vypada?Nebo nema nekdo CD menic k tomu originalnimu?Diky
měnič jsem v brevě měl nějakej grundig na 6 cd koupil jsem ho už jetej a v pohodě kabel k němu už v autě byl nataženej od výroby byl schovanej v kufru na levé straně pod tapecem.Známýmu jsem zháněl do bravy ten rámeček místo původního rádia stojí asi 300kč na pohled to není nic moc dá se k tomu ještě koupit plastovej výlisek cca 150kč co vypadá jako původní rádio ten dáš přes tvoje nový rádio a zbytečně pak nepřitahuje pozornost foto bohužel nemám

03.07.2006, 08:29 |
Alííí Zkus kontaktovat zdejšího člena "monty" - nedávno tuhle věc řešil...

03.07.2006, 10:09 |
Phase Ahoj.
Nieje s tým neaký problém, za pár minút to máš hotové.
Bud máš klúče vytahovacie, s ktorými vyberieš pôvodné rádio, alebo ak nie , tak na stránkach fiat brava nájdeš jeho zostrojenie, ja osobne som bol v servise a za minutku ho mali vonku, rámik kúpiš tak za 300-400 korun, osadíš ho tam, popr. prisilikonuješ bielim silikonom, aby bol pevný a tá montáž nového rádia to je za 3-4 minutky.
Viac neni co riešiť.

03.07.2006, 12:48 |
Kmoda Nemate nekdo foto jak vypada pak ten stredovej panel?Nebo link kde ho koupit?
Kmoda: Prostuduj tento web.
[ Link ] Klíč na vyndání autorádia (zbytečnej, jde to i nožem :-)
[ Link ] A fotečka s rámečkem.
[ Link ]
Koupit nejlépe v nějakém obchodě s autohifi, když si ho necháš poslat na dobírku, zaplatíš dost peněz za poštovné. Já ho tu mám taky, ale nevím, odkud jsi. Jinak rámeček stojí tuším 250 Kč a ta krytka 300 Kč.

03.07.2006, 15:32 |
Kmoda Diky vsem. :-)