Navštíveno 1048x

30.06.2006, 14:32 |
tunerKAMIL | Upraveno: 2006-07-05 12:40:08
Znate na tech

30.06.2006, 14:32 |
tunerKAMIL | Upraveno: 2006-07-05 12:40:34
¨2
H.E.R.O.
ty to znac to auto???A je to pravda stou muzikou???
tyhle prispevky jsou lepsi nez od Polliho :-)
Kraliku :-)))
Auto zname a kde prisel na tu ozvucnici tak to netusim :-)

30.06.2006, 15:13 |
Yawor k007 > :o)))))

30.06.2006, 15:14 |
FSAL kralik: taky me dycky pobavi ;)
ja myslim ze o tom neco nekde psali, ze staveli ozvucnici v aute pac je vetsi trosku.
ja bych udelal ozvucnici pres uplne cely auto, jenom malinkaty misto pro ridice a hralo by to huste, mozna jeste priprahnout vozejk :-)
a dat to auto do cypu, to je moc dulezity - prida to 1,278 klokana vykonu :o)
ja bych dal kolac na strechu magnetem nahoru-nejakej ten destnicek a bude tlaku do palice az az!:))
Ale chce to nejakou 80tku.:))
to tunerKAMIL: autí neznám,jen jsem ho viděl zdálky jak se z něj kouřilo a někdo povídal,že je to tak schválně :-) jinak byl ted na DVD tuning magazinu

01.07.2006, 13:07 |
Syrup no kazdopadne ty "lambo doors" reseny tema vzperama jsou fakt hrozny
No určitě to v takovým objemu bude "hrát" jen nesmysly. Ne nadarmo k SW dává výrobce papír s parametrama a s objemem ozvučnice.( opravdu to má opodstatnění) =o))
Jinak dotyčný pan Tuner mě při odjezdu z poslední Mimoně pěkně vytočil.
Jel jsem těsně za ním a už jsem začínal pěkně pěnit.
Na každým kousku musel zastavit aby každej viděl jak se mu točí pokličky a podobné vyfykundace. To by mi zas tak nevadilo, přece jenom když se to lidem líbí a chtěj se podívat, tak proč ne,
Ale to že pokaždé když se rozjížděl , potřeboval ukázat i potenciál svého motoru 1,3 Mpi a zahrabat na každém kousku. Všichni určitě víte jak příjezdové cesty v Mimoni vypadají (prach, kemení) Byl jsem opravdu hned za ním a dost jsem pěnil když jsem slyšel jak kamínky mi lítají po autě. Už jsem byl rozhodnutej, že jestli to udělá ještě jednou tak si sním o tom půjdu popovídat. Nicméně sičák už to potom neudělal a tak jsme se zdárně vyhly konfliktu, ale byl jsem už fakt pěkně nasranej.
Někdy takové chování fakt nechápu.

01.07.2006, 15:34 |
cira Masuzapi_honza:To víš,někdo nedospěje ani v padesáti. Chce to hold mít pevný nervy nebo pevný pěsti.:-)
no Tunera neznam, ale podle prispevku mi je uplne jasny oč jde:-)))))
TunerKAMIL:
Jj...Toho kluka i to auto znám...Všechno je tak jak jsi napsal.Proč má tak velkou ozvučnici netuším, ale je fakt, že hloubky co se z toho linou nemají ani začátek ani konec.

03.07.2006, 08:15 |
TUNER Mě nepřijde že by to "hrálo hustě".Spíš mi přijde že to jen hučí,víc nic....
samozrejme, nehraje to, Tuner ma pravdu, chce to udelat aspon 500l ozvucnici, jinak z toho wooferu nedostanes vsechen ten jeho potencial...

04.07.2006, 10:46 |
zdany Neprijde mi, ze by to hralo huste. Myslim si, ze ve skudce umime predvest lepsi zvuk, nez tahle bida. Rotujici kryty kol z buh vi jakeho materialu, lahev hasicaku vypoustejici plyn za ucelem imitace odfuku pretlaku.. :))
Bednu tak ohromnou nema, ja mam v rapidu vzadu bednu 120L (a to je dana až k motorove pricce) a cumi tak dost do prostoru. Takze te 380L je kravina. A konec koncu vyrobce udava pro XTC1500 rozhodne jiny objem, takze jak pise TUNER. Akorat to huci a nic z toho. :)
Souhlas s TUNEREM a Zdanym - slyšel jsem tohle auto a ten zvuk - to je spíš hluk. Hraje to hrozně, chybí tomu středy a výšky a basy jsou taky hrozný - totálně bez kontroly. Ten objem je nesmysl.