Navštíveno 587x

hoj hoj, dokazali by jste mi nekdo prosim poradit se zapojenim? mam to zapojene tak ze to musim rucne zapinat a vypinat, ale chtel bych to mit na klicek, ale i samostatne coz se mi nejak nedari zapojit... tzn. ze kdyz otocim klickem tak se automaticky zapne a kdyz vypnu klicek tak se vypne, ale aby to pak slo zapnou rucne i bez klicku? kdyz to tak zapojim jako ze jeden dratek na staly proud a druhy pripojit k ACC tak to po otoceni klicku jede, ale uz ne bez klicku:( Dokazali by jste mi prosim nekdo poradit co s tim? Predem moc dik
covece to je pozadavek!!:))
To jen tak nekoho nenapadne.
mno jo no jsem holt narocny uzivatel:o) bych to nijak neresil a zapojil to klasicky pres ten klicek, ale jde mi prave o to ze uz mam pres klicek zapojene svetla pro denni sviceni a nemam na ne samostatny vypinac takze s radiem bych zaroven i svitil kdyz bych chtel poslouchat pri zhasnutem motoru:-/ tak uvidim jak to poresim

29.06.2006, 21:01 |
clown | Upraveno: 2006-06-29 21:01:56
nemas to jak udelat ..
jedine na manual ..
jako šáša...
tohle uměly origo rádia v Oplovi... hrálo hodinu a pak se samo vyplo...
hmmm tak to je blby... ale co uz budu si muset zvyknout...

29.06.2006, 21:49 |
clown tohle umi treba i nejaky Blau .. :o) aspon sem to videl u starsi navigace .. automaticke vypnuti po hodine
Origo skoda symphony to umi pokud vim taky.

29.06.2006, 21:52 |
clown ta se nevypina s klickem ? mno mozna ne .. vzdyt je to Blau taky :o))
jojo, vzpominam si za na otcove Octavce to slo samostatne zapnout taky a mel tam origo Blaupunkt. takze to asi zalezi na radiu nez na zapojeni co?
blau to umi na tu hodinu...
origo symphony lze taky,jde zapinat pres klicek ci na hodinu,ci uplne vyradit zapinani po klicku-vse v menu radia,btw a neni to blau ale technisat..o))

30.06.2006, 18:25 |
Olda to neumis jo? :)

03.07.2006, 16:15 |
kamas Technicky je možný všechno.Určo by to šlo řešit relátkem spínaným přes spínací skříňku.