Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > LG

o Navštíveno 461x o
o 29.06.2006, 10:18 | litterpool
Jaký máte názor na autorádia značky LG?

o 29.06.2006, 10:38 | Nismo.Power
LG patří domu :)
o 29.06.2006, 10:45 | unregistered
Mám model LAC-M8410 a naprostá spokojenost, přehraje všechno, má naklápěcí panel, AUX vstup, dálku, obrovskej displej... Můžu doporučit. :)
o 29.06.2006, 11:27 | Cali8v
nic mi LG do auta neřiká
o 29.06.2006, 12:13 | felda16
mam a spokojnost perfektne chyta radio signal zvuk ok som spokojny
o 29.06.2006, 13:02 | wilibald
LG je obrovský moloch a v Asii celkem "značka" a garance kvality...V autorádiích ale nemá moc tradici...Rádio má bratranec a za ty prachy je v poho...Závěr bych udělal...Bude slušně hrát, nebude přeskakovat CD, nebudou z něj po půl roce vypadávat tlačítka, ale hight end to samozřejmě není...
o 29.06.2006, 13:19 | -Hans-
Nazdar,
vzhledem k tomu, že jsem je kdysi prodával, LG bylo oblíbeno, kůli super ceně. A že se jich prodalo.
Na reklamaci přišlo každé dvacáté, takže pohoda. A to byla větš. pouze zákl. řada. Zákazníci maximálmně spokojeni.
Zvuk by čistej a výkon v poho - za ty $.
Na normální poslech proč ne, ale výstup na zes měl něco málo přes 1V, takže málo.
Jinak ovládání bylo dobrý. Standartní funkce a tlačítka pohoda.
Uvidíš...
Za málo peněz hezký dobrý rádia...
A dobrý mechaniky měla.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3687 sekund.