Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > taka slusnejsia montaz

o Navštíveno 940x o
o 29.06.2006, 09:18 | Duffy
viac na [ Link ]

o 29.06.2006, 09:33 | Milhauzz
Mno, tri predele laminatu, ale o tom hifi tam toho moc napsanyho neni, spou nejaky detaily? Radio je MX4000 nebo MX5000?
o 29.06.2006, 10:20 | ArF
mx5000 ma to tam dole.. no, vsechno nej nej nej, misto ty samy chvaly a laminatu by me spis zajimalo jak to vypada komplet hotovy
o 29.06.2006, 10:33 | Milhauzz
Prave, pripada mi to jako jesitna reklama :(
o 29.06.2006, 10:33 | IvanP
To sa uvidí ked to dokončím.
o 29.06.2006, 11:08 | Ricci
The page cannot be found
o 29.06.2006, 11:19 | akim
nechapem co tu mate hned proti, tato montaz kvalitou spracovania a pouzitymi komponentami daleko presahuje kvality akejkolvek ceskej alebo slovenskej audio montaze. Dokonca si myslim, ze ma uspech aj hocikde inde. Skoda ze majitel ma ine priority, takze ho na zrazoch asi neuvidime.

Okush prezentuje to co na aute robil a to su hlavne laminaty. To by ste ale mohli vediet, kedze jeho cela stranka je hlavne o laminate. Ak je niekto zvedavy na ostatne, tak nech kontakutje Ivana, urcite vie najviac o celom aute a pouzitych komponentoch.

Moj nazor, ktory mam vdaka dobrym vztahom s Ivanom a majitelom tohto auta je jednoznacny. Ja osobne som este nepocul lepsie hrajuce auto a to tam este boli dacasne kompa Dyn. a nie tie co su tam teraz.
o 29.06.2006, 12:05 | Milhauzz
Ach so, pokud jde tedy o ty "nejlepsi komponenty" tak dekuji, hned se mi rozsiril obzor :)
o 29.06.2006, 12:46 | akim
Milhauzz: ne, nejde tu o tie "nejlepsi komponenty" ale o celkovu montaz a celkovy vysledok priamo umerny cene.
Myslis ze neviem, ze mas alebo si mal MCI??? Ja som uz mal tiez vselico...
Lenze je rozdiel kupit si to a aj to spravne vyuzit. Kupit to vie hocikto kto ma peniaze... ale o tom to neni.
Pisem to tak jednoznacne prave preto ze poznam majitela a ten vie presne co chce a co od toho ocakava. Montaz je bez kompromisov, ziadne umele casove korekcie ani nic podobne... jednoducho pure stereo tak ako doma.

Duffy sem dal fotky montaze, ktora stoji za to a ukazali sa len typicke ceske odpovede... ked o montazi neviem nic tak radsej ani nepisem ako keby som ju mal urazat bez dovodu,alebo zo zavisti...
Odkaz je na okusha, ktory robil laminat, je to logicke ze su tam hlavne opisane laminaty.
Cau.
o 29.06.2006, 13:05 | Shimi
me ted odkaz proste nejede 8-(
o 29.06.2006, 13:08 | Smrada (M)
Jako Shimi, videl jsem dve fotky a od te doby nic. Rozhodne by me to zajimalo vice nez vase rozepre
o 29.06.2006, 13:16 | akim
Smrada sorry ;) len mi to nedalo...

ten link nejde ani mne, neviem preco, niekomu ide, niekomu ne... vraj sa tam da preklikat cez homepage,cez nase prace, ale ja som tam Focus nenasiel,tak neviem.
o 29.06.2006, 15:00 | mendo
natukajte si www.okush.sk a tam si to najdite ak nejde priama linka
o 29.06.2006, 15:06 | Smrada (M)
Ja sem to pres okush.sk nenasel
o 29.06.2006, 15:17 | mendo
stranka je vo vystavbe tak preto nejde ani ten odkaz
o 29.06.2006, 15:33 | Milhauzz
Akim, ale ja absolutne nejsem zaujaty kvuli mci, ktere uz stejne nemam, ale kvuli tomu co na tech starnkach bylo za informace.

Pokud udelam stranku o instalaci, napisu ze vtom aute bude mazec hifi, ktery ani nedokazu popsat a pak tam dam fotku smejiciho se panacka jak tam laminuje, tak co jineho cekas nez jak si napsal "typicke ceske odpovede" ... nejsem vlastenec, ale timhle si me minimalne nasral.

Jako preju clovickovi at to hraje, at si to uzije o tom zadna, ve finale to muze hrat super, o tom neni pochyb, ale pokud neco stavim a chci se o to PODELIT, tak aspon dam nejake INFORMACE .. .a ne "nejlepsi" ...
o 29.06.2006, 16:53 | akim
Milhauzz: ok, sorry, mozno som to trochu prehnal... ale takto to totiz dopadlo pri zverejneni kazdej slovenskej montaze...

a k tomu odkazu, fakt neviem co tam je, lebo mi to nejde, ale ako som uz pisal a teraz to pisem 3x - na tom aute pracuje viac ludi. Okush robil len laminaty, tak prezentuje len laminaty ktore robil. Nebude si predsa davat na stranku nieco, co nie je jeho praca. Ak chces dalsie podrobnosti alebo info, tak napis Ivanovy P. ktory stoji za kompletnym navrhom a realizaciou...
o 29.06.2006, 18:12 | Cenda
pisnul jsem mu, jsem na to zvedavej.
o 29.06.2006, 20:56 | Buxter
zial myslim si,ze v tomto ma akim pravdu.nie som zaujaty,no mam pocit,ze kazda ceska montaz,ktora tu bola odprezentovana sa strétla s kladnym ohlasom,no viacere montaze zo svk tu pourazal kadekto...
mam toto forum rad.da sa tu vela naucit a su tu ludia,ktori sa tomuto smeru rozumeju,no niekedy mi to fakt pripada tak,ze je rozdiel medzi montazou zo SR a CR.a takyto nazor ma uz viac ludi.

"29/06/2006 10:33 Milhauzz
Prave, pripada mi to jako jesitna reklama :( "
Milhauzz nepoznam ta,ale prepac mi za vyraz-toto bolo dost sprosta poznamka.poznam okusha aj Duffyho.nemyslim si,ze by okush potreboval takuto reklamu a uz vobec nie v CR.vzdy ked mu volam ma dopredu na 2 tyzdne az 2 mesiace robotu a nezriedka konci v garazi okolo 3 rano.chalan na sebe maka,robi naozaj kvalitne veci,jeho kamarat to tu zverejni,aby ste videli tu krasu,sikovnost a vy sa k tomuto postavite takto?o com je toto forum?nie nahodou o Autohifi?ved toto su jedny z najpodarenejsich montazi ake kedy vysli z hifi dielni ci uz na SK alebo CR.

a povedzte mi,keby ste vy mali v aute drahe a kvalitne komponenty a stavali si hudbu pre svoje potesenie chceli by ste aby o tom vase okolie vedelo?okush vie presne preco ten text nepisal inac.

stale nechapem preco sa taketo veci riesia.na TKS prispevok o tomto aute nebol a mozno ani nebude.vy ste dostali prednostne pravo a cakalo sa,ze tu nebudu reakcie tohto typu,no niekde nastala asi chyba...

ak som sa tymto rozsiahlim prispevkom niekoho dotkol,mrzi ma to,ale je to moj nazor a zastavo ho i mnoho inych ludi len to nepotrebuju takto verejne riesit...
o 29.06.2006, 20:59 | Ricci | Upraveno: 2006-06-29 21:12:11
Akim,moj nazor poznas...
o 29.06.2006, 21:03 | akim | Upraveno: 2006-06-29 22:27:19
ricci: ok, nehajme to mimo fora...
o 29.06.2006, 21:58 | MatoL
link nejde preto ze som uz vcera vecer poziadal okusha aby tie fotky stiahol nakolko sa budu publikovat az ked bude auto 100%ne hotove a po konzultacii s majitelom auta. Myslim si ze sa je na co tesit, montaz je to fakt ojedinela ale potrebuje este dozriet.
o 29.06.2006, 22:08 | Duffy
o 30.06.2006, 00:27 | signum
Naznač aspoň skladbu komponentů,ať vím,co doobjednat :o)
Jinak co se mě týče,tak na laminát je Okush jednička.
o 30.06.2006, 00:28 | signum
Jo a Duffy,nelep se tak na mě,mám slušnou pověst :o)
o 30.06.2006, 00:38 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
signum: rainbow reference a HU + AMP Macintosh vic si nepamatuju
o 30.06.2006, 07:30 | Duffy
signum : cmuuuuuuuuuuuk :D
o 01.07.2006, 12:41 | VlastaCB
Taky bych delal takovy instalace ale bohuzel v Jiznich cechach na to nejsou lidi co by jsi to nechali udelat
o 01.07.2006, 12:43 | VlastaCB
Ze bych se odstehoval na slovac..............hm,
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3074 sekund.