Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jakej SW k magnat combat 4000

o Navštíveno 775x o
o 27.06.2006, 00:32 | vorw
vzhledem k tomu ze mi bylo z auta postupne rozkradeny cely audio, zacinam znova..
Shanim nejakej adekvatni sub k zesiku Magnat Combat 4000. Vykon ma do mustku 400W rms @ 2ohm, 220W rms @ 4ohm. takze asi nejlip nejakej 4+4ohm sub, zeano.. Nejake rady, ktery by to mel byt? posloucham.. hm, skoro vse, krome vylozene tuctuc stylu. urcite budu shanet jetej, na novej nemam penize. Ebay nebo tak. Zatim mam z Ebaye Magnat Neoforce 1120 (200W, 4ohm), kteryzto ale asi prodam, a sezenu neco vykonnejsiho.. A kompa mam prozatim vepredu Magnat Classic 216.

diky za rady

vorw

o 27.06.2006, 09:22 | martan01
Mam na prodes Magnat destroyer je nejetej a s cenou se urcite dohodnem,je to 2 ohmovej.
o 27.06.2006, 12:55 | Maxxim
vorw: pokud nejsi dalsi ze skupiny "antisony" odborniku,tak 12" XS-LD125P5,DVC,2x4ohmy,400WRMS s cenou 2500.-
o 27.06.2006, 15:57 | vorw
..spletl jsem si sekci? :)
zatim nehodlam nic kupovat, cekal jsem spis rady a podnety, co by tak bylo adekvatni..
ale i presto dekuji za nabidky :)
o 28.06.2006, 15:40 | blesk666
Combat je dost slusna rada zosikov. sub si zasluzi zo strednej az vyssej kategorie, alebo ak by si nim pohanal komponenty tak Magnat Classic 216 su na neho dost slabe repro. Ak nie si vyslovene na tuc tuc tak by som hladal z kategorie SQ ak som spravne pochopil. Nedavno tu boli dva starsie basaky z tejto gategorie: najdes ich v casti inzercia: MB Quart RWT 254, Emphaser 12L zo starsej serie LinarX (tusim 2.najvyssia kategoria urcena na SQ). Pre SPL jeden ma malu lineranu vychylku (Emhaser) a druhy (MB Quart) vykon.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.363 sekund.