Navštíveno 1256x

kamarád mi donesl sub. repro, jedná se o Hertz HS 250 z boxu HBX25(ale v bassreflexové ozvučnici origoš od hertz) jelikož repro nehrálo, myslel, že jej spálil a on odborník chtěl to repro vytáhnout tím způsobem, že odšrouboval vruty z repra a repro chtěl vytáhnout ven...samozřejmě to nešlo, protože to bylo přilepené zevnitř na zpevŃovací dřevo, co je hned za reprem v boxu a je tam vlastně díra na odvětrávání magnetu, tak on pořádně potáhl, repro sice vyndál ale ten zbytek zůstalo v bedně..a teď to nejde vystředit ten zbytek, aby to nedrnkalo o membranu, posílám fotky, prosím každého, kdo by byl ochoten to spravit, ať mi napíše a jestli to spravit vůbec jde..ale cívka je v poho i magnet, tak snad ano..ať kolega nemusí kupovat zbytečně nový reprák, jinak podotknu že reprák má jen upálený drátek, který se samozřejmě jen spájí zase spátky a mělo by být vše ok...díky!!!!

26.06.2006, 10:58 |
Libor ničemo!!!!

26.06.2006, 11:00 |
Libor ničemo!!!!
jsis vyhral s fotkama :o))))))))
Hmm, rekl bych ze timhle zasahem vzniko cool tezitko :)
uf, dobrá prasárna.:-)))))))))))))))))

26.06.2006, 11:18 |
clown pekne :o))) tohle fakt uz nikdo asi neda dohromady za rozumny peniz :o)
to nevypadá zase tak hrozně :-) tam jenom stačí vystředit ten kovový díl uprostřed cívky....opakuji, to sem neudělal já :-DDDD
staci jen vystredit ... mno, kdyz je tohle v haji, tak je v haji celej reprak covece :)
No, vezl jsem jednou reprak s upadlym magnetem, opravit to jde, ale musi se odlepit memrana, prilepit magnet a pak se tam nastredit membrana zpet. Tak mi to bylo receno tim chlapikem, co je opravuje.
to tappaja: a kolik si za to platil? jestli to má vůbec cenu?
jej, tak to fakt nevim, protoze jsem to tam vezl nekomu a von to potom vyzvedaval a platil.
podle me opravitelny, napis CarAudiovi ale je ted dost pracovny vytizeny takze nevim kdy se ti na to mrkne, ale pevne verim tomu ze to opravi.
opravitelny to je, ale vzhledem k tomu, ze to repro ma cenu litr, opravovat se to nevyplatí.
Hey, to se ti nevyplatí. Kup novej. Nemá to cenu.