Navštíveno 835x

25.06.2006, 11:41 |
a2s Čau lidi,
koupil jsem si auto, s autohifi, kde byl původně zesák, pak jej ten předchozí majitel přepojil, ale přavděpodobně špatně. Výsledný zvuk je od určité frkvence úplně ořezán, takže vůbec neslyším basy a celkově to hraje nějak divně. Uvítal bych kdyby někdo poradil na co se kouknout, případně pokud tomu někdo rozumíte a jste z Olomouckého kraje a ještě líp okr. Přerov, tak se prosím ozvěte. Samozřejmostí je patřičná odměna za zapojení. Jo a je to tam nachystáno pro zesák, který už tam dnes není, tak pokud by to bylo lepší, ale nevím jaký.
Pro přehlednost přikládám obrázek

25.06.2006, 12:03 |
Libor jeslti tomu dobře rozumín takže repra hrajou zrovna z rádia???Zkontroluj esi nemáš přepolovaný prepra.

25.06.2006, 12:04 |
a2s jj přesně tak tohle mě napadlo, ale zatím jsem to neotestoval

25.06.2006, 12:08 |
Libor zkus to já sem měl v autě stejnej problém koupil sme ovály a hrály jak vejškáče tak sem to pořádně zkontroloval a už hrajou bezvadně!!!
no v kroměříži je pár lidi co by se ti na to mrknout..třeba já..ale nejsem exprt...spíš pokročilejší začátečník:)

25.06.2006, 16:24 |
Topča co je to za rádio třeba ty repro nejsou dostatečně nakrmeny co tam je za repro??
Tak mě napadlo, žes to ještě neotestoval :) Nebo zkus otestovat jestli nemáš na rádiu nějak zkrouhnutý frekvence, jestli to má v sobě HPF (high pass filter) tak ji vypnout nebo nastavit na nižší frekvenci. Ty repráky vypadaj že jsou ale vetšího rozměru, tak moc nepočítej že je samotný rádio utáhne..
Navíc jestli máš hrající repro ještě v předních dveřích, to by ukazovalo na to že na zadní kanál hrajou celkem 4Ks zapojeny na zadní výstupy, tak to hrát nemůže..

26.06.2006, 15:17 |
Toyo a2s : jestli mas cestu do olmika tak se na to muzeme mrknout :o)

26.06.2006, 15:56 |
Smrada (M)
Nebo se stav v Kromclu u Adlera s Povem, nebo v Hradisti u Maria a McMartyho
nebo v Přerově u Kallina
prostě lidí v těch končinách je dost ....

26.06.2006, 16:11 |
Smrada (M) | Upraveno: 2006-06-26 16:11:41
kasa.d: Vidis sem s nim v kontaktu a nevzpomel jsem si na nej.
smrada ty fole a na mě neodkážeš?
stav se za mnou v přerově na trumf centru. 776/176466