Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > co je potreba na vyrobu domecku

o Navštíveno 933x o
o 25.06.2006, 09:13 | vonkuttenberg
ahoj co vsechno potrebuju na vyrobu domecku pro vyskovy repro? (nejaka puncocha, pryskyrice, tmel, smirgl, spray) co pouzit?

pokud mozno doporucte i vyrobce a mnozstvi potrebny na 2domecky at toho nekoupim zbytecne moc, odpoledne pro to zajedu do obi :) diky

o 25.06.2006, 09:25 | tappaja
No tak nevim jestli prodavaj v OBI mensi mnozstvi nez 1 litr, ale i tak ho poridis do 150Kc, takze te to urcite nezrujnuje. Spotrebujes tak 1-2 deci si troufam tvrdit, puncocha nesaje:o)
Jo a nezapomen na nejlevnejsi stetce a rukavice. Poptej se po 2 slozkovym polyesterovym tmelu, stejne tam budou mit jek BKP, pulkilova je asi nejmensi. Smirgly? 80 na hruby brouseni, naka 150 na dobrouseni a treba 400 pod vodu na finalni brouseni. Strikaci tmel ve spreji a je to...
o 25.06.2006, 11:38 | Libor
Zdr nejmenší polyesterová pryskyřice kittfort lamit 109 je 500g vystačí ti na hafo dlouho (já sem z toho udělal doorboardy a zbyla tak půlka),rukavice můžu jen a jen doporučit protože sem to z ruk dostával 2dny:D štětce sem zničil dva jelikož sem se marně donmíval že se dají vyčistit, no a nedají.O šmirglech zatím neuvažuju páč tam sem se ještě nedostal......Tak hodně zdaru
o 25.06.2006, 12:57 | C...arlos
chtěl bych trošku rozvest dotaz: ten vejskac je uchycenej v malým mdf kroužku?
o 25.06.2006, 14:43 | Libor
hmm... to ti nepovím myslím že je to zbytečný, ale přece na něčem do držet musí!!!
o 25.06.2006, 17:27 | doronel
500g na doorboardy a ještě zbylo????
Já jsem spotřeboval cca 2,5 kg a ještě nejsem hotový!
Na domky to bude ale stačit.

rukavidce určitě! Štětec se dá vyčistit, pokud pryskyřice není zaschlá (styrenem, nebo i acetonem). Pokud děláš větší věci, tak se ale může stát, že ti štětec ztvrdne během práce :-)

o 25.06.2006, 20:22 | Libor
harry dával sem dvě vrstvy a zdá se mě to dost pevný, takhle to teď vypadá!!!
Potřebovla bych doporučit nějakej kit nevím jestli existuje přímo na tmelení laminátu.Díky

foto k příspěvku  od Libor

o 25.06.2006, 20:37 | doronel
Tak ty moje budou trochu větší :-)
na velké vrstvy tmel se skelným vláknem, pak universální a nakonec plnič (pokud to budeš lakovat).
o 25.06.2006, 22:24 | Libor
na velikosti nezáleží....8D
fu!!to mám teda co dělat....díky moc
o 27.06.2006, 14:45 | zdany
To Harry - Libor: Stetec se da vycistit i syntetickym lihem, ale samozrejme ze neni uz ztvrdly na kamen. :) Lihem se da i pryskyrice redit, aby byla tekutejsi. Ale schne o trosku dele.
o 27.06.2006, 15:32 | doronel
zdany - je to možné :-)
Ještě jsem to nezkoušel.
o 27.06.2006, 17:10 | zrno
na ředění aceton a na umývání taky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.226 sekund.