Navštíveno 724x

Clarion DXZ 668RMP
- CD/MP3/WMA přehrávač
- RDS tuner s variabilní šířkou pásma a potlačením šumu
- ovládání Ce-NET
- VF displej (částečný)
- vstup pro ovládání z volantu
- 4x50W (zesilovače MOS-FET) s možností vypnutí
- Z-enhancer (korekční obvod)
- 2-pásmový EQ
- Magna bass EX (zvýraznění basů)
- dálkový ovladač
- čelní panel s elektrickým odklápěním
- 4 RCA výstupy
- 2 RCA vstupy
- 728 barevných variant podsvícení tlačítek
- regulace hlasitosti v závislosti na rychlosti
Cena : 8490,- Kc
Alpine CDA-9851R
výkon autorádia 4x: 50 W
RCA výstup: 3 páry
napětí - RCA výstup: 2 V
tuner: ano
CD-R: ano
CD-RW: ano
MP3/WMA: ano
odnímatelný panel: ano
motorický panel: ano
ovládání měniče: ano
vstup pro ovládání z volantu: ano
dálkové ovládání: ne
Cena : 7990,- Kc
Clarion

Alpine

já bych šel jednoznačně do Clarionu
A nejake konkretni duvody ? Designem se mi libi obe dve moooc a vicemene stejne takze jako duvod pro jedno nebo druhe neuvadet design pls :-)

23.06.2006, 23:21 |
clown alpinka ma 6k vystup na zesik, sice 2V .. ale 6k
tak tady myslím že zvítězí spíš osobní sympatie než cokoli jinýho...jsem těžkej zastánce Clarionu aniž bych měl podle čeho soudit. V těhle řadách rádií si myslím že jde spíš u normálního člověka o to jak se mu rádio líbí...rozdíly ve zvuku sice jsou ale podle mýho jsou tak nepatrný že fakt jde jen o to jak bude rejdio do budoucna využívaný...jestli poslech klasiky nebo pro normální poslech po cestě do práce...Clarion nabízí pohodu stejně tak jako Alpina..takže držím palec při výběru je to na Tobě...:-)

23.06.2006, 23:46 |
clown | Upraveno: 2006-06-23 23:47:24
jsem Alpinista, aktualne mam CLA a pokud mi nejebne budu mit zase A ..
Cla ma lepe viditelne displaye pri primem slunci a lepsi tuner .. u A mi prislo ze ma vice detailu ve vyskach a neni tak ostra pri vyssich hlasitostech, u Cla mi prijde ze ma vic stredu coz se mi i libi
(mel se 748 a 758 a A9813 a 9833), takze radia kolem 15 litru v nakupce
(furt mam stejny zesiky a furt stejny kompa)

23.06.2006, 23:53 |
clown | Upraveno: 2006-06-23 23:54:15
kdyby sel udelat mix .. asi bych chtel CLA design, casove korekce a vyhybky z Alpiny, tuner z Cla .. , dalku z Alpiny (ta ma Power on) .. mechaniku CLA
servis je lepsi na Alpinu (ne Audio Int) .. z Eurospace mi poslali bez souhlasu s opravou CLA rovnou balik na dobirku .. trosku mne to zaskocilo .., zase Alpinaci to meli za 3 dny hotovo, CLA trvalo 2 tydny nez vymenili jisteni panelu
nee, fakt je to o tom, dojet k nejakymu prodejci co to bude mit oboje a mit moznost si to vyzkouset osahat a pustit u sebe v aute

24.06.2006, 00:11 |
Stofi MichalF : Samotnym zvukem (bez ohledu na moznosti nastaveni) bych volil Clarion - zvukove bude proti tehle Alpine dynamictejsi ve vsech pasmech a sytejsi na stredech a stredobasech. Alpine ma placatejsi a plechovejsi stredy a vysky. Ovsem ta vybava je u Cla porad traga... Pokud nejsi na vybavu az tak zatizenej a staci ti propuste orezane na zesilovaci a zaroven mas rad syty, dynamicky prednes, jdi do Cla.
s ochotou pustím Cla DXZ 868RMP hned co si po ukradení panelu z nákupního košíku koupím nové...snad..:-(...lidi jsou ku.vy a nikdy nepochopí že panel je jim k ničemu...zároven jsem se ponaučil i já že jsem de.il a mám si víc dávat pozor na svůj majetek...každopádně budu v asi v Hradci takže hledat červenou C-čkovou Corsu červený barvy...:-)
OK :-) 100% se ozvu ... :-) ... od kdy tam budes ? Uz od patku ?
spíš od soboty pojede nás tam celá tlupa..budu stát vedle modrýho dvojkovýho golfa...:-)
clown 23/06/2006 23:53 to popsal úplně přesně :o) a tak to je :)