Navštíveno 465x

22.06.2006, 10:01 |
krtekaudio | Upraveno: 2006-06-22 10:02:11
ahoj co fsechno potrebuji k pojisteni veci z druhe ruky uz nepojistim ze? na kolik ta sranda vyjde alespon od oka je mi jasne ze podle hodnoty audia ale jen pro predstavu diky
Dobrá otázka, to by mě také zajímalo, Ryves - Milan říkal, že je to docela problém.
silenej problem, kdysi sem chtel pojistit dokonce novy audio na vsechno sem mel doklady kdyz sem pani po hodine vysvetlil ze se nejedna jen o autoradio a ze to chci pojistit na 120k tak malem spadla pod stul a ze ani omylem.
jediny co mi navrhovala bylo dat to do pojisteni auto a navysit cenu vozidla o doplnky tedy to audio. tam by to snad nejak slo, ale pak zase spoluucast jako na celym aute atd
Pojišťuje Česká, je třeba doložit kupní ceny a na jejich pobočce nafotit, že věci jsou v autě...Ale je to drahé a při plnění bych moc peněz nečekal.. Že se pojišťovákovi do toho nechce je jasné. Než vyřídí takovouhle pojistku, tak může mít zatím v klidu pojištěná 4 auta....
krtekaudio: jak píše kislik... musíš navýšit hodnotu auta o daný doplňky... víceméně si můžeš sám říct na kolik si to chceš pojistit, a podle toho samozřejmě taky platíš víc na pojistce... a rozhodně by to chtělo stahnout spoluúčast na minimum...

22.06.2006, 12:58 |
krtekaudio | Upraveno: 2006-06-22 13:02:29
dik poptam se na to

22.06.2006, 14:49 |
Fridom | Upraveno: 2006-06-22 14:50:30
Tak se mi na to zeptá člověk co do pojištění trochu dělá a pak dam vědět, jelikoš si to hodlám také pojistit.