Zdravim, stala se mi takova nemila vec..., mel jsem sundane kryty na prednich reproduktorech a ozralemu kamosovi se do nich podarilo kopnout. Jsou to komponenty Hertz DSK 165 a jestly vite jak ma ta 16-nactka v prostred tem "kuzelik", tak se mu ho podarilo pokrcit, takze uz to neni kuzel....:-(( Zatim to nevipada , ze by to melo na zvuk nejaky vliv, ale stejne se ptam odborniku jaky vliv muze mit zkrceny stred(kdybych to mel popsat, tak to neni kuzel v tom stredu, ale nejaky komoly kuzel...:-(( Jaky krom estetickeho hlediska to ma vert? Jsou na vyhozeni a mam mu rici at mi zaplati new? Poradte please..., co to tam ma za ucel...? Dik vsem za rady....
PS: Uz jsem to zkousel u konkurence autohifi.cz, pac tu to zrovna nejelo a tam mi radi, vysavac a nebo se na to vykaslat...:-( Co vy na to...?
mierne to upravuje fazovu charakteristiku a smerovost repraku (vyssie stredy). staci to len priblizne narovnat s vysavacom (mbranu prichytit jednou rukou a druhou prikladat vysavac, lespie este ak sa zacne s malym sanim inak sa moze odtrhnut) inak to moc nevadi, rozhodne nie na vyhodenie. skus mierne pohubat rukou mebranou (tlakom vsetkymi prstami rovnomerne po celom obvode) ci nezadrha cievka. ak je to bez zadrhania je to mala chyba a s tym vysavacom (opatrne) to bude uplne OK