Navštíveno 1122x

20.06.2006, 07:49 |
Libor ahoj,mám dotaz ohledně tlumení dveří asfaltovými pásy, nevím kam přesně by měli přijít.někdo říká že pouze na vnější plech z vnitřní strany a viděl sem i polepené vnitřní příčky.Mělo by to bejt do favorita.
Díky moc

20.06.2006, 08:37 |
Libor to je teda brutálně složitý!!!!TAkže z toho vyplývá že to mám vytlimut všude de to de.Jen mě trošku zaráží jestli je to vůbec potřeba když tam budu mít 16ky od sinus live ls-f160,co???
No jediny co ti muzu poradit, udelej to jak to je na tech fotkach a i ty SLka zahrajou jak krava...
Jo a jeste co mas za ty asfaltovy pasy? Doufam, ze to neni nejaka IPA...

20.06.2006, 08:47 |
Libor myslím si že asfalt je nejlepší volba protože mám problém když zaprší tak do těch dveří nehorázně teče:( takže žádný malitany ani textilie tak dat nemůžu.To co je na fotkách je co za srandu???Už sem se díval na ty tvý matroše ale tohle sem tam nezahlídl.
libor: koukni na tohle, vybornej material
[ Link ]

20.06.2006, 08:51 |
Libor když to vemu z mýho pohledu jakej je rozdíl mezi ipou a asfaltovým pásem kterej mě nabízel kořen v In-car???

20.06.2006, 09:01 |
clown
Libor .. ty si z Brna ? Tak to rozdil nebude zadnej :o))))
ba ne .. oba ta blba IPA ma trosku jiny slozeni a trosku jine vypary :o))
Asi tak no, jestli si chces zahravat s karcinogenima vyparama, kor v aute, napar si tam IPU.
Jestli jses z Brna, kontaktuj myho brachu, doveze ti stejnej matros co je na tech fotkach, voda mu nevadi a zarucuju vysledek.
fbs@centrum.cz nebo tel 607 909 001

20.06.2006, 09:06 |
Libor jj z Brna.díky za vysvětlení

20.06.2006, 09:07 |
Libor takže IPU a plynovou masku????:D

20.06.2006, 09:09 |
Libor a kolik je toho potřeba na přední dvířka a celková cena???

20.06.2006, 09:10 |
Libor to poslední byla na tappaja
Staci jedna deska, ma cca 2m2 a vystaci na oboje dvere, Tak jak to vidis na tech fotkach a stoji 990Kc s DPH s dovozem do Brna:o)

20.06.2006, 09:26 |
SEKIN Clown: jestli mu v Incaru nabízeli asf. pásy, tak jsou od nás, takže Sinus Live.

20.06.2006, 10:19 |
somas tappaja: je možné zaslat i na dobírku s daňovým dokladem? Vzal bych jednu desku.
Kontakt mas o par prispevku vejs. Neni to problem.

20.06.2006, 11:03 |
somas ok - jdu psát mailovou objednávku.

20.06.2006, 11:10 |
somas tappaja: ještě dotaz - jak se oficiálně ten tlumící materiál jmenuje? chci to do objednávky nějak přesněji specifikovat.

20.06.2006, 13:28 |
Ravo Chtěl bych udělat nějákou takovou konstrukci jak dával odkaz Tappaja, bude to do feliny, chtěl bych tam usadit repro AxTon CAC215, tz. 13". Nevím jak vyřešit mřížku, protože 13" je poměrně malej průměr a tak by byl v té feliciakapse utopenej (mezi vnějším okrajem MDF kroužku a vnitřním okrajem díry co zbyde po odebrání krycí feliciamřížky). 15" reprák tam ale dávat nechci, ty AxTony mi bohatě stačí (jednoduchá instalace bez zesů, živený je to z rádia). Dělali jste už někdo 13" zástavbu tímto způsobem? Nebo se všichni maniaci rozhodli, že tam narvou minimálně 15ky? :-)
Na to navazuje dotaz, kde v Brně lze koupit MDFko v rozumných velikostech (ne celou obrovskou plotnu). Už jsem objezdil hodně obchodů s řezivem i firem který dělají kuchyně, ale buď celá plotna nebo nic. Tak prosím poraďte, asi pořád jezdím špatně. Zajímá mě prosím konkrétní tip, obecná rada typu zkus obchody kde dělají kuchyně mi moc nepomůže.
Díky

20.06.2006, 17:43 |
clown to SEKIN .. ja nerekl ani slovo :o)) ja jen reagoval na tu IPu :o)))
btw .. tohle jeste od tebe nemam :o))
To Ravo:
neco takovyhleho by ti nestacilo?
[ Link ]
tappaja kdybych byl zakaznik tak bych te s takovym bordem vyhodil...:-))
daji se udelat lip a dokonce se daji zabudovat do origo kapsy a zustane puvodni mrizka
Jezis tady je nekdo chytrej... Tohle neni profi montaz, tohle bylo hotovy za jeden vikend s durazem na ziskani maxima zvuku z tech repraku, delal to kamos. Rozhodne to hraje lip nez nepovedej laminat. Naklady celkem asi 1200Kc za oboje dvere

21.06.2006, 11:26 |
Ravo To tappaja:
dík za odkaz, tyhle stránky mám už dlouho prolezlý odzhora dolů (a všem kdo se mě ptají na tlumení je dávám za vzor), ale trošku mi nepasuji rozměry.
Jsem trošku jouda a blbě jsem napsal dotaz, nemám 13" ale 13cm repra (na obrázku - fakt nechápu, jak se mi tam dostaly všude ty palce). A to už je trošku problém, ty DEGA jsou 16cm. Takže mi ten kroužek vychází menší, že by se ani nemusel moc upravovat tapec. Ale potřebuju ho docela vystrčit ven (reprák je hodně hlubokej a plech za ním nejde zcela odstranit, je tam uchycený stahování skla), tak bych dal origo mřížku od axtonu (stejně jako ta instalace DEGA), ale ještě nemám vymyšlený, jak zakryju ten přechod MDF nátrubek -tapec (bude mezi nima mezera). No asi se nechám překvapit a budu to řešit operativně :-)

2clown: mohlo by to být bez poznámek cajzle :o)))
2Ravo: trošku OT ne ?
tappaje delal jsem si srandu zalezi na lidech jestli se jim to libi nebo ne...:-))

22.06.2006, 15:16 |
clown Francouz :o)))
hehe woe .. za Jihlavou zacina Asie a za Breclavi jsou uz lidozrouti :o)))

22.06.2006, 15:57 |
PRESS clown : neser woe o:-))
TO Ravo , nějaká MDF 18 mě zbyla doma , jestli jsi z Brna, tak není problém
Kontakty pod nickem

22.06.2006, 16:12 |
clown :o)))))