Navštíveno 1383x

ahoj potreboval bych poradit nejaky super monoblok ktery nebudu muset jen tak brzo menit zatim to vypada na DLS A6
subik nevim petis mi radi JL Audio 12W6V2 ale na ten asi tak brzo mit nebudu takze neco kolem 10k
to kral007 ESX se mi libi ale proste tolik nemam

19.06.2006, 09:23 |
choze A6 ku můžu jenom doporučit, ten sw máš nějakou pdmínku co by měl splňovat? třebas objem ozvučnice? atd..
taky muzes jeste chvili setrit :-)
jinak A6 je drazsi nez me ESX :-)
A6 je superluxusní záležitostm ale za 10k? To by byl někdo hooodně hodný:o) A6 tušim asi 18k novej.

19.06.2006, 09:58 |
krtekaudio | Upraveno: 2006-06-19 10:01:55
myslim sub kolem 10k ne zesik objem je mi jedno proste supr SQ
to kral no jo ale me se libi fsechy ty esx
ja je shromazdoval dost dlouho, puvody maji v nemecku , kanade a kalifornii :-)
nedostatkove modely, ale asi bychom se na necem rozumnem domluvili :-)
jake nebo jaky sub nejake moznosti?
2 kral proc to vubec davas pryc co mas ted nemas foto sestavy nemuzu si nekde poslechnout

19.06.2006, 10:28 |
Cenda kralik ohluchnul, tak je pro nej prace Zed audia skoda :-))
nemam nic, chci jiny auto a hlavne muzika co bude ze znacek co delam aby to bylo k videni a predvedeni zakaznikum. Je mi lito prodat ale zase mi to tu lezi...
klidne si muzeme dat nekde sraz, vezmu to sebou, a pokud mas v aute kabely tak to muzeme pripojit, manual mam taky
[ Link ]
no jo ale jaky sub nebo suby pro ty esx jake kompa to uz by chtelo 3pasma a aktif at to stoji za to :-)

19.06.2006, 10:45 |
-Hans- | Upraveno: 2006-06-19 10:49:00
A6 na 12W6 je podle mě málo. Co třeba DLS MW12? A nebo se domluv s kralikem...
o to dls jsem hodne uvazoval
kraliku jake suby by sly na ty esx jake kompa atd jo kolik bys chtel jen za ty monobloky kdyztak icq
No podle mě MW 12 docela v poho, umí hrát jemný i tvrdý basy a docela i rychle:o) Na SQ, že by i šel... Proč uvažoval? Co tě odradilo?
uvazoval jsem o nem misto toho jl ka neodradilo me nic prave ze se mi zamlouva

19.06.2006, 11:13 |
-Hans- | Upraveno: 2006-06-19 11:16:39
No podle mě poměr cena/zvuk vpoho. Teď je nějako pod 9k. Zato JL ko skoro dvojnásobek a podle mě ho A6 nenakrmí!!! Asi bych moc nepřemýšlel, mít ty kačky... A6 + MW6 + MS6.... jéééééé:o))))
no a cim krmit ty ms6 mam si nechat ten dls ca51 ze bych ho bud zmustkoval nebo jel aktif :-p
Bylo by příjemný to mít vše v DLS:o)
MS6, toť otázka:o) Dyž pojedeš můstek, ten dává myslim 150WRMS a to je docela dost... Asi bych to pořešil CA23... Dozadu nic, nebo taky MS6?
co dozadu ms6 a dopredu neco lepsiho? ale to casem nebo pokud udelam nejakou banku :-))))

19.06.2006, 11:44 |
-Hans- | Upraveno: 2006-06-19 11:49:37
Dopředu MS6 a dozadu? Buď taky MS6, a nebo co máš teď vepředu:o) Ať ušetříš:o) S tou 51 to bude složitější:o( S 51 nemám zkušenosti.
Až pudeš na banku, řekni, půjdu taky a koupim si taky:o)
krtek: probereme to vecer na ICQ, bude na to cas
jinak MS6 a MW110 u nas k poslechu
[ Link ]
Králik ti jistojistě poradí líp, než já:o) Holt ne nadarmo tam má to (m) :o)))
jeste pockam na ryvesaky :-) a dalsi ohlasy a pak se uvidi kazdopadne diky
Nemáš za co:o) Jasný, ale pokud vim, tak pro RyVeSáky MS6 modla, A6 LUXUS a to MW myslím že taky pohoda, uvidíš:o) Zatim čau a hodně štěstí v budování SQ:o)

19.06.2006, 12:29 |
*konny* | Upraveno: 2006-06-19 12:36:01
Docela se divím, že tady nikdo nezmínil jeden z nejlepších SW na SQ-čko a to PL Aliante.
Mám SI LTD a můžu ho jen doporučit.
A co se týče ceny, tak si myslím, že by sa dal použitej do 10t sehnat určitě.

19.06.2006, 12:32 |
choze souhlas s konnym
konny na jakem zesu hrajes je mozno slyset fakt nechci slapnout vedle tak bych udelal pruzkum
pl aliante ma celkem zajimavy vzhled dam ka kazdych dveri jeden (vtip)
V roce 2002 sem měl Magnat Power Bull za 2000 a myslel jsem, že jsem sežral svět:o)
To by byl téže nátěr, bude záležet jestli vše od DLS, a nebo ne:o) Matně si vzpomínám na oslávný hymnus na Alianta:o)
nemusi byt vse jedna znacka chci proste kvalitku pokud je aliante mnohem lepsi nez dls jdu do aliante pokud sezenu za dobry peniz
konny co mas za kompa?
:o))
Zes na SW mám Xeteca P2Evo
a compa Helix RS6
Ty šizuňku kóňáckej:o) P2Evo, jó? A RS6, jó? Kdepak parkuješ:o) Slint:o)
Nooo problem
ale jsme z úúúúúplně opačnýho konce republiky
To Hans : seser (a nepřivolávej) wole - už jednou mě vykradly

19.06.2006, 13:02 |
*konny* | Upraveno: 2006-06-19 13:05:12
---
co tohle? je tu starsi za solidni peniz
monoblok Xetec Gravity G 1200 MK II.
Je to střední řada od Xeteca (nižší než Evo) jinak goooood zes.
Ale pokud chceš dávat jen jeden 4 Ohmovej SW na monoblok, tak je ho trochu škoda, protože ho moc nevyužiješ.
no idu na sichtu
skuste mi poradit tak abych se za 3 mesice nebil do hlavy ze jsem mohl mit lepsi
tak vecer
2 krtekaudio: ja nevim proc, ale DLS A6 je pro me jeden z nejlepsich mono co znam a vzdycky kdyz jsem resil sestavu u sebe, tak o tomhle vubec nebylo pochyb, pokud bych vylozene na neco nepotreboval vyssi vykon, ale na tu 12w6 je cca 900W rms pri 2 ohmech naprosto idealni a tahle kombinace je moc dobre vyzkousena, vzdyt jenom tady na foru to par lidi vozi a nikdo ti nenapise, ze slapnul vedle
pokud jde o basaky DLS, tak MW12 nam az tak moc nesedli, naopak Iridium 12 moc pekny, ale jeste by me moc zajimaly 2x Iridium 10 v uzavrenkach - to bych chtel opravdu zazit a zemrit :-)
a pokud jde o kompa, tak na zadni kasli a na predni napis na ICQ, mail, zavolej a neco bychom meli :-) Zadny tuctovky, nebudu to tady rozmazavat :-)
ale predevsim jedna vec - nakupuj postupne, ale vem si papir a tuzku, napis si presne sestavu co chces a za tou si jdi, jinak se ti to moc prodrazi :-(

19.06.2006, 17:24 |
mendo A6+IR12 mam to v BR podla vyrobcu na 2ohm a hra to pekny rychly bas bez akehokolvek huhnania.Kazdy kto pocuva si mysli ze je closed!
mam stejny pocit jako pise mendo - Iri 12 v BR se chova jako closed :-) takze kvalita, co i dobre kope
-Hans- : můžu tě ujistit že A6 si s 12W6V2 rozumí výborně ;-)
krtekaudio: mám na prodej jednu 12W6V2, když budeš mít zájem tak se ozvi a třeba se domluvíme, kontak na mě pod nickem

20.06.2006, 09:05 |
Kapka (M)
2 mendo: nemaš nejakou fotku te bedny na Ir12?...dikes moc...furt řeším tu svoji a nejak se mi moc nelibi zvuk...

20.06.2006, 16:07 |
Pagoš Milan: jen tu ty kompa klidně rozmázni... :-)

20.06.2006, 17:28 |
mendo kapka fotku mam ,najdi si moj prispevok kde je moja montaz
bmw.525i - no, neříkám, že si nerozumí, ale podle mě je to málo...
-Hans-: pokud zavítáš někam na sraz kde je EMMA, třeba do Panenského Týnce, tak ti předvedu že to málo není ;-)

20.06.2006, 20:20 |
ales4
O DLS MW 12 jsem taky uvažoval, ale odradilo mě, že není vhodný do closed bedny a taky jsem chtěl 2 ohm abych využil vyššího výkonu zesíku.

20.06.2006, 23:49 |
MatoL Hans: si taku kombinaciu pocul alebo usudzujes len podla papierov, lebo my sme tych 12W6v2 popredali a pomontovali dost a A6 je jeden z mala zosikov s ktorym ten woofer chodi velmi pekne