Navštíveno 635x

14.06.2006, 10:35 |
kodl Pls, poradte do ceho mam jit. Jen objektivni nazory. Diky :o)
bych neváhal a šel do clariona..... z toho ken-úda nedostanes tak bezva zvuk

14.06.2006, 11:52 |
Shimi jako Nismo, bez váhání vem klarinet, zvukove perfekt
U clarionu se někde uvádí 2pásmový equalizér někde 3p... tak nevím ale 2p se mi zdá jako jediná slabina tohoto...
Jinak ten RMC - neboli music catcher je asi zbytečněj... verze bez něj je levnější ale jinak parametry maj stejný jestli se nepletu...

14.06.2006, 14:50 |
Yawor a teď kdo toho Kenwooda opravdu slyšel ... :o)))
Já toho kenwooda slyšel... máma s ním v kuchyni hněte těsto, nebo mele maso!!!!
Sakra já myslel že existoval 958 bez RMC a byl asi o 3 tisíce levnější, ale teď to nemůžu najít... tak nevim jestli jsem si to nespletl s 868 a ten má právě 2p...
Ale přísahal bych že sem četl recenzi kdy uváděli 958 bez RMC... no nic :(

14.06.2006, 22:35 |
clown memory catcher je fajn .. mam 758 a je to z mala funkci, ktera ma u mne plus ..
každopádně toho úda ani slyšet nepotřebuju..... i design se mi nelíbí a clarion je clarion a výhra EISA taky něco řiká...... nehledně na to že ted v testu nekde mel 1+ a až za nim se válely highend ///A

15.06.2006, 07:32 |
Shimi Nismo: mel hodnoceni zvuku 1,0, 1+ dostal jen 928 a 938 8-) ty sou neprekonany (zatim). 8-)
shimi : slyšel sem u ryvese :) ale beztak ten kenúd by měl asi tak 1,3 dle mě..... clariony beztak rulezz :)
to že z Kenwoodu nedostanete hezkej zvuk je opravdu mylný názor...spíš je to o tom,že toho Kenwooda asi nikdo neumíte naladit :-))) Ale jsou to názory jedinců,já třeba na zn.Kenwood...co se rádií týká nedám dopustit :))

15.06.2006, 22:19 |
clown jeste aby to CLA bylo spolehlivy :o)))

16.06.2006, 21:52 |
Padre -přesně jak píše Yawor a CTS
-já toho kenwooda mám a noprostá spokojenost,nejlepší HU,kterou jsem měl a to jsem jich měl hodně,protože jsem pořád vybíral a nic se mi nelíbilo a kámoš si ho taky pořídil a neuvěřitelná změna oproti jeho původní 9600 od Pio
Nova modelova rada Kenwoodu se opravdu povedla co se tyce zvuku hlavne vyssi modely, u nizsich modelu vyhoda nastaveni - basy,stredy,vysky