Navštíveno 635x

11.06.2006, 23:44 |
muSlim | Upraveno: 2006-06-12 10:41:26
Mam VW Passata B4-ku. Sedana. Ked uz ste sa prestali smiat, pristupil by som k veci :o) Mam v nom nejake sunt radio (Kenwood, obyc. CD), a planujem vymenu radia za nieco s mp3, doma sa mi valaju fungl nove Sinus Live 165-ky ktore som este nemal naladu, cas ani priestor montnut do auta, a tiez by som rad aj dozadu nejake repra a zosik. Otazka znie, co by sa tam hodilo? Som lama do audia, co sa tyka vyberu a montaze, tak by ma zaujimalo ako to tam dat, cim utlmyt a jak, aky zosik, ake repra dozadu, ci do dveri alebo na plato... Rucne zrucny som, potrebujem ale poradit:o) V zadnych dverach ani platu nemam dieru na repraky, v buducnosti sa nebranim SW ale ani predaju auta, a zas niesom ziadny audiomaniak, takze nepotrebujem radio za 15, SW za 10 a repra za 4, chcem solidnu a cenovo prijemnu muziku. Pomoze mi niekto s virtualnym navrhom? Dakujem... Slim :o)
muzes jeste upresnit jaky styl hudby mas rad? a zda uprednostnujes kvalitu pred tlakem ci naopak ?
Pocuvam prakticky vsetko, ale najviac prevlada trance, chillout/ambient, techhouse, club, hip-hop, street/ghetto/grunge-rap, nejaky drum'n'base, jungle, rock/pop... v tomto poradi... A ci uprednostnujem jedno ci ono, nech je to vyvazene :o) Nechcem zvuk podobny BW Nautillus u domacich repro, ale zas sa neuspokojim Sony Xplodmi :o)
no, Nautilus v aute asi nikdy neudelas :-)
kdybych mel delat navrh od zacatku, tak radeji misto prednich a zadnich repro bych dal jedny lepsi v souctu jejich cen dopredu a myslim, ze vysledny efekt by byl o dost lepsi - mel bys vepredu moc pekny zvuk a zadni by ti nechybely, jde o zvyk
jinak dal bych tento zesik :
[ Link ] a dal ho na predni kompa + basak napr.:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] pro tvuj styl hudby do BR ozvucnice
cim a co tlumit, to je otazka penez - mas nejakou predstavu ?
Nie, vobec nemam ziadnu predstavu :o) Tlmit som myslel len zakladne, vravim, nepotrebujem ziadnu megapecku, len som videl ze sa dvere zalepuju niecim a tak podobne, tak ma to zaujima co to pomoze a co to konkretne je, pripadne co by ma to vyslo :o)
tak bych to v tvem pripade videl na 1 folii :
[ Link ] to by ti melo bez problemu stacit na vytlumeni obou prednich dveri a jeste by ti zbylo i na nejake dalsi mensi kousky :-)
co a jak tlumit, to bychom kdyztak poradili po mailu
Super, dakujem moc za ochotu a cas straveny vyberom, idem si to vsetko nechat prejst hlavou a ked sa rozhodnem, ozvem sa ti urcite :o)