Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pls vypocet bedny

o Navštíveno 605x o
o 10.06.2006, 17:53 | 20bad
Mam Hifonics ZX12Dual v origo bedne a mam praskle plexy a vubec se mi ta bedna zda mala, nasel by se nekdo kdo by mi spocital velikost nove bedny?chtel bych to magnetama dovnit se zkosenou zadní stranou, bohuzel nemuzu najit bližší info ktem reprům, pouze vim ze to je 450rms a to je asi dost malo. Případně zda by se repra hodily i do uzavrené bedny
Díky moc

foto k příspěvku  od 20bad

o 10.06.2006, 21:44 | wattman
to plexi by slo na miru udelat-ale pak si pohrat s tim cernym lemem a logem-to uz by bylo horsi.
Jinak je to Hifonics-takze uvahy typu-"mala bedna"urcite nejsou na miste-bandpassy meli vzdy dobre vyladeny-teda podle nejakejch mereni,co jsem videl.
Chtelo by to presne TSP repra-takze znat jeho typ-
coz by urcite mohl vedet pan reditel Erik.
o 10.06.2006, 22:38 | H.E.R.O.
450 w rms je málo :-) měl jsem to chvíli na magnatu a tluče to jako kráwa. víc ti můžu ted poreferovat třeba Mar Z28
o 11.06.2006, 12:35 | prohifi.cz
2 20bad: dej typ toho repraku uvnitr a mam tu nejaky pdfko s tsp hifonics basaku, tak treba se to tam najde
o 11.06.2006, 16:49 | 20bad
no je tam ZX1214
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5477 sekund.