Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Via Epia pc do auta zkusenosti?

o Navštíveno 530x o
o 09.06.2006, 16:52 | Bojkas
Nazdarek ma nekdo zkusenosti s pocitacem VIA EPIA v aute? zajimalo by me jakou ma tak tendle miniaturni pocitac spotrebu.. Diky

o 09.06.2006, 16:58 | Borin
Spotřeba 00 hovno ale nijak výkonný to není...řešil bych to notebookem ten bude levnější...ono žere spousta věcí okolo epie... hdd (musel bys dát notebookovej ten taky odběr kulový) a jiný kraviny...mě žere celej notebook (P3 700MHz,20GB HDD a 128 ram) do 2,5A...
o 09.06.2006, 18:26 | Bojkas
Ono ono de o to ze 1,3Ghz, 512DDR2, 40GB a to vsechno novy vyjde asi na 10 000,- bez monitoru.. Kdyz k tomu koupim 5'' vestavnej monitor z GME tak dalsi 2000,- a k tomu GPS modul za 1500,-.. Vzhledem k te cene si myslim ze to bude asi levnejsi jak Noťas a taky mnohem skladnejsi + ze to propojim s autoradiem a mam z toho multimedialni zarizeni jak krava!!! :-D Tahat se pak s tim NB kazdej den z auta domu, do prace, do kavarny atd. by se mi vazne nechtelo...
No ,ae k veci.. Takze si myslis ze s tim Notebookovim diskem by ta spotreba sla? Hlavne aby mi to nevycuclo baterku.. :-/
o 13.06.2006, 11:37 | RedBaron23 | Upraveno: 2006-06-13 11:40:50
Pockej, co to je pocitac via epia? To je zakladni deska, kolik to bude zrat taky zalezi na zdroji (60W, 80W 120W, 150W?), disku (urco ber notebookovskej 2,5", je odolnejsi a zere 0 0 nic), co treba tv kartu, lespi zvukarnu, dvd romku atd. Jinak tady si to muzes spocitat:
[ Link ]

Jinak dalsi vec, na co radio? Nechapu.

A este dalsi vec, jako doporucil bych ti spis nake dotykove 7" lcd, pac nejni moc bezpecny ovladani kompu klavecnici a mysi (popr. trackballem) za jizdy, to rikam z vlastni zkusenosti.

Jinak k tomu notebooku, je to podle me nejlepsi reseni, ikdyz ja mam zrovinka kompika na bazi ty Epie, protoze pro me specificke potreby to byla nustnost. Staci sehnat na netu nakej starsi notebook s rozsekanym displayem za par supu, k tomu to dotykovy 7" LCD a ses vysmatej, nb hodis pod sedacku a proc bys ho nekam tahal? A bude to i levnejsi nez ta epie.

Jinak kazdopadne se ptej, na co chces, mam v aute epii M10000, 512MB RAM, 40GB nb disk, 80W zdroj, GPS, TV atd.. a jako parada, ted este cekam na prevodnik na diagnostickou zasuvku a to bude este vetsi masakr ;-)
o 13.06.2006, 16:26 | CHUROS
A nebo tohle, k nam to dodava fccps
[ Link ] }
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.335 sekund.