Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problém se signálovými kabely

o Navštíveno 801x o
o 07.06.2006, 21:22 | Paul
lidi mám takovej problém se signálovými kabely u 2k. zesilovače,který pohání subwoofer.Když odpojim kabel č.1,subwoofer hraje pořád stejně a nebo nerozpoznám ten rozdíl.Pokud odpojim i kabel č.2 subwoofer samozřejmě nehraje.Pokud prohodim zapojení kabelů č.1 a č.2 tzv. kabel č.1 strčim do zdířky Y kabelu tam kde před tim byl kabel č.2 a č.2 tam kde byl kabel č.1,tak přestanou hrát komponentní repra na 4k.zesilovači.Fakt nechápu.Díky za rady

foto k příspěvku  od Paul

o 07.06.2006, 21:30 | Ricci
Skontroluj vsetky kombinacie,aby si nasiel,kde je problem,takze aj napr. poodpajaj kable zo 4k zosiku a nexaj zapojeny len 2 kanal,moze to robit zly kabel alebo vstup toho 4 k
o 07.06.2006, 21:44 | Paul
A když odpojim jeden ze sig.kabelů u 2k. zesilovače,tak bude hrát subwoofer jinak,než když jsou zapojený oba dva sig.kabely?
o 07.06.2006, 23:08 | clown
Paul .. mimochodem u Pio mas vystup na sub vzdy mono .. takze nemusis mit zapojeny oba kable do toho dvoukanalu .. .. teda pokud ma prepinac na mustek ..

jinak bych si taky tipnul na poskozenej kabel .. pokud je to mozny rozeber cinch konektory a jukni se .. zkus jinej kabel ..
o 07.06.2006, 23:58 | tappaja
Vystup muze byt mono, ne uz tak vstup na zesiku, nekdy je potreba mit buzeny OBA vstupy na zesiku, Ivous by moh vypravet.
Nekterej vyrobce to ma tak, nekterej tak...
o 08.06.2006, 12:33 | Paul
mám pio deh-P5700MP a ta nemá výstup na sub.Asi to ale bude tim kabelem.Odpojil jsem 4k. zesik a zapojil jsem jenom 2k. zesik.Ze zadu do rádia jsem zapojil kabel č.1 a nic se nedělo.Zapojim ještě kabel č.2 a sub hrál,ale myslim si,že to není dobrý když sub hraje pouze když zapojim jeden cinch a když místo toho cinch kterej fungoval zapojim ten druhej cinch,tak nic nehraje.
o 08.06.2006, 20:37 | Paul
problém byl vyřešen.Je to špatný kabel.Když s nim na určitym místě zahejbu,tak funguje.Díky moc za rady.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3183 sekund.