Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Mate nekdo zkusenosti s E-obchodem www.autoradia.sk

o Navštíveno 610x o
o 06.06.2006, 13:33 | Leon
Chtel bych si koupit nejaky sw na tomto e-shopu. Kupovali jste tam nekdy neco? Nebo reklamoval?
Diky

o 06.06.2006, 13:37 | Smrada (M)
Napis si tu adresu do vyhledavace tady na foru a poznas. Neni s nima problem
o 06.06.2006, 13:39 | MiniMike
ja kupoval a jednani a rychlost na jednicku, vyzvedaval sem si to na jejich adrese v Praze, abych neplatil postovny, kdyz jim to dorazilo (cca tyden) tak mi hned volali, ze to tam mam a abych si to vyzvednul. Takze mohu jen doporucit
o 06.06.2006, 13:48 | Leon
super moc diky vsem!
o 06.06.2006, 13:48 | durus
objednal som a na druhy den som to mal.odporucam
o 06.06.2006, 14:21 | clown
autoradia sk patri zastaoupeni Kenwoodu .. ted tusim DSI ? nebal bych se toho
o 06.06.2006, 15:01 | jarkn
okrem Kenwoodu aj audison, hertz, jbl, infinity, azaudiocomp atd.....
pre cechy je aj ceska mutacia: [ Link ] so zobrazovanim v Kč
o 06.06.2006, 15:03 | Leon
Kdyz si neco objednam, mohu za to zaplatit v Czk?
o 06.06.2006, 15:04 | clown
Leon .. maj tam i CZ ceny .. :o) dokonce si muzes zbozo vyzvednout i bejvalem centru Datartu v Praglu
o 06.06.2006, 15:22 | Leon
jop vidim, ze to prepocitava do czk, ale byl bych nerad, kdyb ymi u dveri zazvonil floutek se zasilkovky, a chtel po mne slovensky kacky..:o)) Oki jinak diky vsem!
o 06.06.2006, 15:26 | jarkn
plati sa v CZK a je to fakturovane aj z ceskej firmy DSI Czech.
o 06.06.2006, 18:18 | Fridom
Začal sem se zajímat o auto hifi a první moje věc co sem si koupil byla od JBL. Původně sem chtěl ovály, tubu a zesík. Čím víc sem se o auto hifi začal zajímam tím víc se zvedaly moje nároky na sestavu. Začal sem hledat na netu stránky kde se dá tato značka koupit. No našel sem toho docela dost, ale přišlo mi, že to prodávaj lidi který tomu rozuměli snad ještě míň než já, tak že skoro vůbec ! Pak sem objevil stránky autoradia.sk a byl sem velmi překvapen širokým výběrem a supr cenama né jen u JBL. Přístup k zákazníkovy mě až zaskočil... prostě n1, de vydět že to prodává člověk který se v auto hifi opravdu vyzná a má zájem prodat, menovitě pan jarkn. Dodání z SK do ČR do 3 dnů. Jo kdyby takových E-obchodů bylo jen víc, to by se to hned nakupovalo. [ Link ] maximální spokojenost, můžu jen vřele doporučit ! ! !
o 06.06.2006, 19:05 | Newmy
Taky maximalni spokojenost.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3469 sekund.