Navštíveno 1124x

Elektriku prosím nekomentovat, je to zatím taková provizorka, bude se to předělávat, už sou objednaný kabely :)
Já myslim, že zatim hooodně good:o) Jak to hraje?
jsi s tim sonicem spokojeny prosim kolik do nej poustis mam to samy ale v 15 a je to fcelku orech dostal to do kufru feldy a jeste tam narvat dva zesiky kolik ma ta bedna litru
Podle fotky bych odhadoval kolem 90ti...
Bedna ma 95l, da se udelat mensi, ale s mensim natrubkem, neni problem to kdyztak ti to prepocitam, mam jeste ulozeny tsp parametry. Sonic je hodne good, tohle je auto kamose, ten sonic byl puvodne muj, tak tejden, ale uz mam objednanou 15tku. Krmi to dvoukanalem do mustku na 800rms, dela to opravdu zlo, bedna ma na urcitym pasmu zisk 8db tak sem zvedavej kolik s tim nameri. Ale je to fakt spl reprak, potrebuje to hoodne nakrmit, ma jeste rezervy. ja uz mam na tu 15tku pripravenej mono 1200rms
Zlo:o) Tak to je hustá hláška:o) Pachá to zlo:o))))) Dej pak vědět, jak 15":o)
Tak sem na to ted schvalne koukal a abych nekoho neodradil, tak se da pouzit uz od 60litru ale nic moc prumer natrubku. 70-80l uz je dostacujici
Jinak vcera se tam sroubovaly vyztuhy a daval se vatelin a je to o hodne lepsi, zda se jako by tlacil na sirsim pasmu, ta bedna je odladena hodne nizko a s vatelinem to de frekvence i nahoru
Vita_Megane:v jakym programu to simulujes?
ja budu krmit sonica HELIX A1 pojedu 1 ohm tak uz se taky nemuzu dockat co ta 15 umi a je budu hrat v uzavrene bedne 70L no tak uvidime
Jedes do milovic? Ja to snad budu mit do ty doby hotovy tak ze by sme mohly porovnat

05.06.2006, 12:19 |
krtekaudio | Upraveno: 2006-06-05 12:22:59
kdy to je jeste musim nalakovat auto vsechno dodelat atd.

05.06.2006, 12:20 |
Luigi Vita_Megane- nemáš icq?Včechno kolem Soniců mě zajímá.Měl jsem Sonica 12 a chci 15"
ICQ nemám, tak kdyžtak mail pod nickem
no tak vidim ze se tu sesla moje krevni skupina :-))))
To mi řekněte, kde všichni vozíte kočárky? :-)))))

05.06.2006, 20:44 |
kamas Na zahrádce :-)))
To já na zahrádce většinou očumuju roštěnky a konzumuju desetistupňovej ležák :-)

06.06.2006, 19:36 |
FSAL desetistupnovej lezak? nemel by bejt lezak vicestupnovej? (obvykle 12, pripadne 11) - ale ja se v pivu az tolik nevyznam ...
metafora :-) už končim nebo mě smáznou...
Kazdopadne byla by parada,kdyz sem hodis zase nejake foky s instalace!Ona trocha tej inspirace nikd ynezaskodi!!:-))
2 drakulec: Nemas brachu Standu? Fotky budou az se bude zase neco dit, ted cekam na MDF :) Za posledni mesic 4 desky!