Navštíveno 864x

Pomozte mi s výběrem SW
Nemůžu si dovolit vyšší cenovou relaci tak vybírám z těchto dvou, jde mi o to, který z nich víc natlačí, o nic víc mi nejde, máte kromě s Powerbassem někdo zkušenosti s AS, vím že je to novinka takže asi moc nee, že?
Powerbass ES 12DS-D2

Audiosystem Xion 12 600

04.06.2006, 19:22 |
petis co carpower sonic. Ten by byl si myslím vhodnější pro SPL
to já vím, ale do toho se mi moc jít nechce :-))

04.06.2006, 20:10 |
TROY Ono stačí,že AS drtí v rajchu :o).
TROY: drtí jako oni drtí zbytek, nebo zbytek drtí AS???

04.06.2006, 20:19 |
TROY mishan
se podívej na stránky AS a ty jejich ocenění - určo poreferuje jeden z BMW :)

04.06.2006, 20:40 |
BMW_318iS | Upraveno: 2006-06-04 20:47:03
Ja bych zvolil jednoznacne AS, o tom neni absolutne pochyb. Jak rika Troy, mrkni na jejich stranky opis si uspechy co tam maji a pak se podivej na www.termpro.com a koukni kolik s nimi namerili, myslim ze je to velmi dobry SW v tehle cenove relaci. Nez neco koupis dej vedet na ICQ a domluvime se ;-))

04.06.2006, 20:42 |
TROY :o)) tak je to tenhle BMW co poreferuje

04.06.2006, 20:49 |
clown aspon 2x AS Halon ... :o)) velikost necham na tobe ...
Mishane: ten borec ktery to v DE ma v aute (4x X--ION 12- 600) stim v sezone 2004 ve tride Street C natlacil 155,7 dB a v sezone 2005 jeste o decibel vic.
Staci ;)
clown - AS HELON, ale to nenakrmi, uz ja s tim mam problemy :-(
Musíte mu taky ještě říct kolika to krmili to je podstatný ono není o tom koupit sub ale taky ho nakrmit jak sám BMW vidí tak i s 3kw to pořád netlačí jak by mnělo a ty zesíky jsou dražší jak suby. Ted to nebylo nic proti BMW jen podotýkám že je potřeba hlavně zesíků když máš zesy tak i sony tlačí
Nebo kup ty DLD Acustic co nás s něma slováci všechny vymlátily jak malý kluky
Jaká je vůbec cenová relace toho powerbasu?
sony tlaci ale moc nevydrzi :-))
do ted sem tlacil se spatne postavenou bednu, uvidime co da nova bedna.
jinak tlaci to malo i kvuli tomu ze jim davam jen to co maji RMS
No sony nevydrží bych neříkal walter ze sony vyhrával soutěže a to je člověk co má se svejma autama několik rekordů pokud se nemýlím. To že mají ty tvoje málo nevím neznám jejich parametry ale mishan jim dá ještě mín
no min jim neda urcite ;) nech se prekvapit
Hehe... Vaše problémy bych chtěl mít:o)))))))))))))
Celica: mozna sis nevsiml ale ja nemam v aute AS X-ION (600rms) ale AS HELON (1,6kW rms)
To máš pravdu že nevšiml protože tuhle značku nemám nijak v merku takže je to mimo mně. A překvapit se samozřejmně nechám což se nechte i vy nebude to mít tak jednoduchý