Navštíveno 445x

Kámoš plánuje hudbu do pětkového Golfa. No, chvilku to trvalo, ale nakonec jsem ho ukecal že stačí ozvučit jen předek + subwofer do kufru + 4k zesilovač (popř. 2x2k zes.).Zatím jsme pouze ve fázi rozhodování, shánění informací a vybírání cenově dostupných komponent.
Prozatím mam jen pár nejasností...
Na netu jsem našel nějaký repro od Audio Systemu přímo k instalaci do Golfu V a repro bylo v rozměru 200mm + 120mm + výškách. Už jsem v tom autě jel, ale nebyl čas na bližší zkoumání. Takže mě zajímá, jestli je opravdu v předních dveřích 200mm repro (nejspíš kick) a 120mm repro (středobas)?
Má to origilál 2DINové rádio výstup na zesilovač? Pokud ano kolik?
Kudy je nejlepší a nejjednodušší protáhnout napájecí kabel z motorového prostoru do kabiny?
v novým Car&hifi je docela pěkná instalace z Rodeku,Radical audia a Eybridu....v pětkovým golfu

04.06.2006, 22:18 |
dakty neklépe je táhnout napájení prahem u řidiče a signály bud druhým prahem ci prostředkem...

04.06.2006, 22:22 |
choze v golfu je origo 16cm středobas a vejškáč u zrcátka, jinak ten kabel jde protahnout průchodkou mezi motorem a kabinou.
2x 16,5 kompa třeba Rainbow SLX 265, Helix Dark Blue 5, Rainbow Hurricane 1.12 + kabeláž = cca 30k:o) A bude ti to hrát jak z praku:o)