Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kdo mi poradí, jak na ozvučnici!

o Navštíveno 456x o
o 03.06.2006, 18:19 | mirecek
Zdravim všechny. Mám woofer Hifonics Zeus ZS 12" (350W RMS) mám ho v bedně, která byla doma dělaná od předchozího majitele, ale myslím si, že je malá nabo je něco špatně, jelikož mi to hraje né moc dobře. Kdyby byl někdo od Pardubic, kdo tomu rozumí, tak by to bylo nejlepší. Díky moc

o 03.06.2006, 19:13 | prohifi.cz
co znamena "ne moc dobre" ?

je neco konkretniho, co se ti nelibi ?
o 03.06.2006, 23:18 | mirecek
Co konkrétně? No když mě jdou při nějaký písničce basy rychleji za sebou, tak ten basák začne docela dost drnčet a to i při malým výkonu. Prostě jako by se ta "vlna" vracela nazpátek a ten basák ji nepobral. Nevim jak bych to pořádně vysvětlil. Krmim to Rodekem výkon a kmitočet mám tak na polovinu. Výc se to opravdu nedá.Přičemž výkon zesiku by mohl být až na maximu a basy spíš na těch nižších kmitočtech.
Uf vyčerpávající. ((Prostě kamarád s instalací za poloviční cenu (magnát)mě trufne o dost))
o 04.06.2006, 11:49 | prohifi.cz
no, tak to by chtelo slyset a presne zjistit, co je to drnceni... to muze byt vic veci...

nezkousel sis kreslit krivku toho sveho boxu ?
o 04.06.2006, 20:30 | wattman
Zkus ten reprak vyndat z bedny a zapojit ho!Opatrne pridej az dosahne nejaky vychylky a poslouchej,zda to dela take-zdali ne,je problem v BR nebo bedne!Zdali jo-je to tak na pul v pr..i.Jeste pak zkus jinou bednu na ten tvuj zesik a nebo jinej zesik na tu tvoji-laboruj a prijdes na to.
o 05.06.2006, 10:17 | -Hans-
Pokusy a omyly... Může to bejt věcí... Jako ostatní. Já měl prasklej nátrubek a to by ses divil, co to dělalo:o) Kabel, bordel, cokoliv...
o 05.06.2006, 17:40 | mirecek
Jojo, tak jdu laborovat ;O(
o 05.06.2006, 18:32 | mirecek
Tak to asi je na 80% BR ozvučnicí. Předpokládám, že je malá.
Ví někdo jaká má být doporučená ozvučnice na Hifonics Zeus ZS12? Mám i tabulku, ale nevim, jak to podle ní zpočítat. Díky
o 05.06.2006, 23:37 | wattman
zdali mas ty parametry,tak mi je nahazej do mailu(viz nick).neco ti vykouzlim.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1835 sekund.