Navštíveno 868x

Tak už jdu do finále ale nevím jak na Br.nátrubky:( chci je ze předu muže směřovat směrem k magnetu?a jak na kabel od repra mám tam dát nějakej terminál?Měl bych tedy dát ty Br.nátrubky ze předu nebo jak???díky

Jinak je to na Carpovery bb12" a nátrubek je Mbr85 díky

paráda...,jinak terminál by byl docela k věci...

01.06.2006, 11:26 |
Fipo kurňa,tady se s těma carpowerama roztrhl pytel:-DDD, nevím,jak máš vypočítanou ozvučnici,ale možná bych dal ty BB i magnetem ven...pak bys nemusel řešit terminál(ale to je asi poslední problém),ale zas bys musel nějak pěkně vést kabely od subíků:-)
btw-čím to budeš krmit?
jj dobrýrepro za dobrý prachy!!!!Sypal jsem litry písku jak dement!!!!!!!na každej jde wanted4/320 a mužou tedy bejt tyBR ze předu a směřovat na magnet?

01.06.2006, 15:14 |
Fipo já když rozkuchal moji bejvalou bednu od magnátu,tak BR byly nad magnetem a směřovaly nahoru na bednu.Jinak si myslím,že je to snad celkem jedno,kam ten BR umístíš,ne? Kdyžtak ať mě někdo opraví :-)
jinak s tím pískem celkem úlet,ale dobrej nápad...takže výslednou litráž pro každej sub máš kolik?přijde mi to celkem velký,ale možná zdání klame:-)

01.06.2006, 21:48 |
iZSi Najvyrovnanejsi priebeh sa dosahuje s bass-reflexom vtedy ked je umiestneny na tej istej strane kde je repro, avsak v tvojom pripade je to asi nemozne cize to mas asi jedno...:D