Navštíveno 643x

29.05.2006, 19:53 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2006-05-30 09:35:38
panove prodejci, kdo z vas mate sroubovaci isokonektory, potrebuju jak napajeci tak reproduktorovy, za nejhezci cenu :) nabidky sem diky
jo idealne by mi bodnul nekdo v praze, ale poslani z dalky se nebranim...

29.05.2006, 20:21 |
Tas kdokoli kdo dela stualarm :o)

29.05.2006, 20:21 |
Tas | Upraveno: 2006-05-29 20:24:32
newim - mne to prijde stejny jako cokolada .... to si radsi pujcim crimpovacky (nebo jak se to pise) :o)
no tak tohle ma k cokolade docela daleko... potrebuju tohle protoze nemam moznost v aute pajet raty na klasicke piny z isa, takze to prisroubuju a bude hotovo...
clown> tak nemam ani ford, ani iso... radio z auta urcite nevyndaval majitel... urezano vsechno :(

30.05.2006, 11:38 |
clown stejne potrebujes jen voltmetr a zjistit kde je plus, spinany plus a zem .. , nic jineho nepotrebujes .. a napojil bych to teda az za ISO konektor k Pio .. , zbytecne tam budes mit pak kostku ze ktere vyuzijes 3 - 4 draty ..
mno plus a minus jeste poznam, pac kupodivu nektery draty barevne odpovidaj s iso zapojemin, ale jde mi i o ty ostatni, kdyz uz tam jsou tak proc jich nevyuzit, treba reprakovy iso potrebuju urcite...
ja chci jediny spoj a to v iso konektoru, zadny jiny spojky, rychlospojky atd... a jestli se naseru a pres tyden nesezenu sroubovaci iso, tak si o vikendu zajedu domu pro pajku a priletuju si tam klasicky iso, aby to jo stalo za to, ale to bude trochu prace navic a tim spis ze kvuli tomu budu muset domu...

30.05.2006, 12:47 |
Tas ja kdyz jsem delal iso tak jsem si pujcil kleste a piny a neosazeny iso a nic jsem nikde nepajel ani nesrouboval .... a ted to pujde pres zesik tak to zase budu skubat ven :o)
mno vidis to, ja jsem si koupil taky neosazeny iso a piny, ale hezky jsem je zapajel, misto nacvakanani klestema... no nic, vidim ze to budu muset udelat uplne stejne...