Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > sroubovaci iso, kdo ma

o Navštíveno 643x o
o 29.05.2006, 19:53 | michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2006-05-30 09:35:38
panove prodejci, kdo z vas mate sroubovaci isokonektory, potrebuju jak napajeci tak reproduktorovy, za nejhezci cenu :) nabidky sem diky

jo idealne by mi bodnul nekdo v praze, ale poslani z dalky se nebranim...

o 29.05.2006, 20:21 | Tas
kdokoli kdo dela stualarm :o)
o 29.05.2006, 20:21 | Tas | Upraveno: 2006-05-29 20:24:32
newim - mne to prijde stejny jako cokolada .... to si radsi pujcim crimpovacky (nebo jak se to pise) :o)
o 30.05.2006, 09:07 | michal_smsmsm (A)
no tak tohle ma k cokolade docela daleko... potrebuju tohle protoze nemam moznost v aute pajet raty na klasicke piny z isa, takze to prisroubuju a bude hotovo...

clown> tak nemam ani ford, ani iso... radio z auta urcite nevyndaval majitel... urezano vsechno :(
o 30.05.2006, 11:38 | clown
stejne potrebujes jen voltmetr a zjistit kde je plus, spinany plus a zem .. , nic jineho nepotrebujes .. a napojil bych to teda az za ISO konektor k Pio .. , zbytecne tam budes mit pak kostku ze ktere vyuzijes 3 - 4 draty ..
o 30.05.2006, 11:46 | michal_smsmsm (A)
mno plus a minus jeste poznam, pac kupodivu nektery draty barevne odpovidaj s iso zapojemin, ale jde mi i o ty ostatni, kdyz uz tam jsou tak proc jich nevyuzit, treba reprakovy iso potrebuju urcite...

ja chci jediny spoj a to v iso konektoru, zadny jiny spojky, rychlospojky atd... a jestli se naseru a pres tyden nesezenu sroubovaci iso, tak si o vikendu zajedu domu pro pajku a priletuju si tam klasicky iso, aby to jo stalo za to, ale to bude trochu prace navic a tim spis ze kvuli tomu budu muset domu...
o 30.05.2006, 12:47 | Tas
ja kdyz jsem delal iso tak jsem si pujcil kleste a piny a neosazeny iso a nic jsem nikde nepajel ani nesrouboval .... a ted to pujde pres zesik tak to zase budu skubat ven :o)
o 31.05.2006, 09:11 | michal_smsmsm (A)
mno vidis to, ja jsem si koupil taky neosazeny iso a piny, ale hezky jsem je zapajel, misto nacvakanani klestema... no nic, vidim ze to budu muset udelat uplne stejne...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3346 sekund.