Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poradte s ozvučnicí na Carpower Blackbass 12"

o Navštíveno 409x o
o 29.05.2006, 09:21 | kavak
Po namáhavém výběru jsem si vybra Carpower Blackbass 12" a rozhodl se že si ozvučnici nějak stluču sám , poradtě s rozměrama a co by byli nejlepší . Na místě mi aštak moc nezáleží mám felicii combi , ale zas mi to nemusí zabrat celej kufr . Jaky je nejvhodnější zapojení tohoto subwooferu a je to vhodny zapojit paralerně na 2 ohmy???

o 29.05.2006, 09:55 | Majk-fox
Uzavřená 45l
Bassreflex 60l
Já bzch to zapojení dal normálně, 4 a 4
o 29.05.2006, 11:34 | Fipo
já blackbasse zrovná dával do br, mám to zrhuba na 54 litrů a dle frekvenční křivky nepoznatelnej rozdíl(mezi 50l a 60 l), nátrubek jsem si vzal taky carpower, tušímže je tam 85,ale už si to moc nepamatuji,kdybys chtěl nějaký detaily,tak se ozvi na icq, jinak mám ho košem ven...proč to zlato schovávat,že jo :-)))
o 29.05.2006, 11:34 | Fipo
fota můžu zaslat taky:-)
o 29.05.2006, 11:50 | mishan
a kolik tlačíš se nepochlubíš?? :-))))
o 29.05.2006, 13:22 | Piskoteek
Fipo:tak si udělej svuj odkaz a ukaž fota mrknul bych se jak to máš udělány...At nenaručuješ kavakovi forum...

Jinak
TO KAVAK:
Blacbasa mam přesně v 60l Br bedne s 85 nátrubkem a spokojenost...na začatek tě to určitě překvapí..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3139 sekund.