Navštíveno 449x

28.05.2006, 23:19 |
Mirek Chtěl bych se zeptat, jestli jste neměli někdo podobný problém a jak jste to řešili. Už se mně asi pětkrát stalo, že když jsem poslouchal, tak bez jakýho koliv zesílení nastavování apod. mně začal z ničeho nic na plno basovat subwofer a nebylo to ani moc do rytmu, spíš ohlušující mlácení. Po nějaké době vypnutí to přestane, ale když stáhnu hlasitost, tak to vůbec nepomůže. Přitom ve předu to hraje pořád stejně.
Mám Magnát Classic 360 a subwofer MacAudio Red Attack 3000. Ještě zkusím vypnout vyhýbku a pustím tak celý spektrum signálu, jestli to přestane, tak možná bude něco s dolní propustí :-(

29.05.2006, 00:10 |
shabi hele tohle neni zesikem ale asi radiem, vypada to ze se ti prehrivaj interni zesiky v autoradiu. Vepredu to hraje stejne, protoze predni repraky nejspis nebudes mit na zesik - tim padem ti nejdou ani pred RCA vystupy

29.05.2006, 00:11 |
shabi v pripade ze by se prehrival zesik tak by se mel vypnout

29.05.2006, 20:02 |
Mirek Přední repro mám na zesilovač a u nich to právě nic nedělá, rádio je zánovní Clarion sice obyč na CD, ale myslím, že by v něm být problém neměl, zkusím vypnout tu vyhýbku a uvidím, akorát že se teď na žádnou delší cestu nechystám, tak to budu moci posoudit asi až pozděj, ale dík za radu, kdyžtak budu postupovat od rádia.