Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > MDF podložky - povrch. úprava

o Navštíveno 595x o
o 28.05.2006, 12:23 | nuchtala
včera sem si namontoval MDF podložky pod repro do dveří.ale neměl sem lak ani žádnou barvu,tak sem to tam dal bez povrchové úpravy.vadí to něčemu.já si myslím,že vody se tam zase tak moc nedostane....

o 28.05.2006, 12:46 | MichalF
No ja osobne sem je zrovna tenhle tyden natiral. Myslim ze by to chce. Precijen je to "drevo" a to nasakuje vzdusnou vlhkost pokud neni nijak osetreno.
o 28.05.2006, 13:55 | Ageon
pokiaľ to bolo naozaj z MDF tak by sa nemalo nič stať, je to už predsa len "mŕtvy" materiál...
o 28.05.2006, 16:25 | FSAL
Ageon: MDF saje jako krava a je asi dost jasny co se stane kdyz nasaje vodu ..., lepsi je upravit
o 28.05.2006, 16:31 | MichalF
Jojo presne tak. Kdyz sem si to vzal do ruky tak sem si rikal .. to je tvrdy jak krava to nic nenasaje, ale ejhle kdyz sem nanesl prvni vrstvu ... okamzite se to vsalo a hned mi bylo jasny, ze povrchova uprava je potreba !
o 28.05.2006, 18:28 | rossi.x
Já je slepil chemoprénem extrém a potom napustil polyesterovou pryskyřicí.
o 28.05.2006, 20:54 | deda
nastříkal jsem je 6-ti vrstvama bezbarvého laku.saje to jako kráva
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3176 sekund.