Navštíveno 1037x

Nazdar. Chtěl bych se zeptat Jaké by jste mě poradily repro tak do 4000,- za 4 repráky (2000,- na sadu) Díval sem se po znečce CLARION, Magnat, něco od HERTZ.Byl bych rád kdyby jste mě poradili i jiné značky ale tak nějak abych se vlezl do těch 4000,-
Protože vím že nemůžu věřit uváděným informacím u repro tak bych rád znal nějaké informace od uživatelů kteří s těmato značkama přišli do styku. Díky za informace
Mam zato ze ted jsou v akci naky kompa od G Zero - aspon to bude slusne hrat
Nebo třeba Spectron a Axton.
www.corner.cz

28.05.2006, 20:53 |
kavak ja jsem si koupil ve výprodeju magnáty power bull 2160 komponentní a koax car fit 132 v týdnu je chci testnout vlezl jsem se do 3000,- , tak napíšu pak svoje pocity . Jenom my chybý basák :-( a nevím kterej taky tak do tech 3000,- .
kavak: GZ se neda srovnavat s Magnatem opravdu ne a jeste s Power Bulem
Spectron SPC25Z + koax SPC5ZX = 3090 Kč
Axton CAC 2.5 + koax CAX139 = 4200 Kč
A oboje bude hrát opravdu lépe než Magnat Power Bull.

stejne tak ty Powerbassy - je to urcite vyssi trida nez carfit nebo bullpower
radical audio nebrat...
to sou rady jako prase, lituji ty lidi tady :(

29.05.2006, 21:57 |
Mišák Mam na prodej 13cm kompa Hifonics Atlas, kdybys mel zajem, tak napis (kontakt pod nickem) a domluvime se.
diky za info. Ja se chci jit podivat do jednoho obchodu v brne (autohifijanecek) kde by mohli mit vystavene nejake reprpduktory. Nejake si snad i poslechnu (teda jestli tam maji stejnou aparaturu jak maji na netu. A chtel bych se zeptat zda je lepsi mit cele autohifi od jednoho vyrobce nebo je to sumafuk. díky za info

31.05.2006, 01:33 |
Augi Hudecek.Jiri: Je lepsi mit jednu znacku...
Augi: To bych se docela hádal.