Navštíveno 510x

Zdar, chci se zeptat jakej z těhle dvou subů je podle vás lepší
[ Link ] [ Link ] díky

27.05.2006, 18:31 |
Ladza myslím že v týhle ceně moc rozdíl nepoznáš . Určitě bych nešel ani do jednoho to radši něco málo přihod a koukni do bazaru na nějakej starší třeba helix deep blue. ale tohle snad ani nemá cenu kupovat to ti líp zadupou i lepší kompa.

27.05.2006, 20:11 |
Beda tak tak

27.05.2006, 20:47 |
shabi a trosku lepsi se mi jevy ty DBcka.. ale jako jalo Ladza, jedno za 18 a druhy bez dvou za 20. Jestli chces subwoofer a levne. tak treba magnat dela za 2000 docela uz slusnej. Vsechno je relativni ale rozhodne daleko lepsi nez tyhle dva :))
taky bych nešel ani do jednoho,zkus se podívat po AVIATOR, slušná cena i výkon a je to vlastně Dragster

27.05.2006, 22:34 |
shabi | Upraveno: 2006-05-27 22:39:02
.
2 Squere: za 1500 pro tebe muzeme mit peknej basak, kdyztak vice info na mailu, pokud by ta cena byla unosna
Nejsem zase až tak uplnej znalec,ale fakt než toto tak to radši pohledej tady v bazaru,nebo si kup jetou tubu,tu tady tušim někdo prodaval od Magnatu za 1000,měl jsem na začátek tubu a uplná pohodička..A nemusíš je sebat s bednou na tady ty sw,ktery bys stejne za chvilku vymenil..Ale jak říkám, je to jen názor od pokročilého začátečníka:)
Nebo se fakt domluv s Milanem,ten v tom frčí aj ve spánku.. :)
Práci čest
Jensen není špatnej a vlezl by ses možná k té tisícovce
to neni pro mě, ale jen mě zajímalo, na jaký úrovni je to třeba v porovníní s nějakejma McFunama a nebo podobnýma nonamama
to Ryves: napíšu ti až po matuře....takže asi v úterý
[ Link ] u CTS mužeš poslechnout T2-120 ...