Navštíveno 1092x

chtel bych si poridit nejake kompa dopredu do 4k, moc se libi Focal Access 165 A1, je to asi nejaka zakladni rada, nevite jak jsou na tom zvukove, stoji za to nebo lepsi neco jinyho? diky

27.05.2006, 16:34 |
LadaN Tady ti každej poradí, podle toho co se zamlouvá jemu. Pokud máš pocit, že tohle je to pravé a budeš hrát převážně hudbu popovou, tak si je kup. Špatná volba to není. Pokud chceš poslouchat rockmetal, tak je nekupuj.
Taky mne to zajima-prosim napiste vsichni,co jste je slyseli!-jestli i zde plati povesti o focalovskem High end zvuku,nebo ten zaklad odrbali!!
Diky.

27.05.2006, 17:41 |
choze Je to základní řada takže jak píše LadaN.
Jinak za 4 bych vybral něco jiného.
2 Driver :o) víš jaky je můj názor :o))) RAINBOW !!!
rainbow, rainbow.....to je porad dokola, tuto sezonu to bude mit snad kazdy, chci neco jineho. nic tvrdeho neposloucham, nejradeji pop a klasiku 80 - 90leta. zahrajou teda slusne nebo to za to nestoji? s cim byste to srovnali nebo co je lepsiho do 4k?
a co treba Dragster DSC 682

Myslím že Focalem nezachybuješ. Fajn francouzskej zvuk.
to prave nevim, je to zakladni rada a u vetsiny vyrobcu je zakladni rada celkem slabota....
co si koupis radsi? octavku v zakladu nebo fabku v plny palbe ?
jsou vyrobci, kteri si nemuzou dovolit udelat spatnej vyrobek, focal jsou jedni z nich - zaklad to je, ale spatnej si dovolit nemuzou
Ty Focaly nejsou spatny ale jsou strasne meky ,a nesnesou vykon (vyndano s Octavie a zkrouceny vyhybky,roztaveny plast pod civkou,predek DLS Iridium a ty drzely)
driver . tak tam dej bud GZ nebo DLS

28.05.2006, 13:37 |
Kamil dragstery jsem slyšel jen tu předchozí řadu (ještě bez alu výšek) a trošku jim chyběly výšky.
tak zkus pahse linear mel sem PL 165.20 a hraly bezva na tu cenu, tehdy stali kolem 4 penez
no ja uz fakt nevim, vzal bych treba starsi cantony nebo magnat extreme, ty GZ a DLS zas vypadaji jak od wjetnamcu, bude to odkryte v doorboardech, tak chci at to taky pekne vypada, ach jo ty Focaly se mi moc moc libi. Je velky rozil mezi temi Focaly a Rainbow? myslim zvukove....
jaka rada rainbow?
koukni kolik rainbow dela rad
[ Link ]
to kral077: psal jsem ze do 4k, cili Rainbow SLX 265 Deluxe
pokud ti jde o design, tak jeste muzes Rainbow CSX :
[ Link ] 
Jsou to dobry repra sice zakladni rada ale zvuk super
Rainbow CSX za ty prachy fakt super. Asi bych preferoval před těma Fekálama.

29.05.2006, 10:41 |
choze jj rainbow sou fakt gut na to že je to základní řada, myslím tím tyhle 265
[ Link ] 

29.05.2006, 13:41 |
Honda1991 | Upraveno: 2006-05-29 13:50:57
Ahoj taky premyslim o Focal Access 165 A1 nebo V1 ale A1 jsou hezci i kdyz nevim ktera rada je lepsi kazdopadne tam mam ted spectron za 2200 a jsou dobry jen mi chybej stredy a to mne depta basu mam plnej kufr o ty nouze neni,tak bych taky poprosil o nazor zda to tady bude s tema stredama lepsi a myslim ze Focal neni spatna zancka a jak tady nekto tvrdil ze nemuzou udelat smejd,aby si nepokazily jmeno na trhu,(nejak se mi nechce verit ze by je znicilo 50W z radia navic kdyz nemam potrebu je prebasovat)jo jinak nema je nekdo na prodej? Nejlepsi nove nebo temer nove za dobrou cenu Diky
no dneska jsem ty focaly slysel v octavce II, bez zesaku, jen pres panasonic s mosfetem, a hrajou celkem slusne, akorat jsem se divil ze strasne potichu, pri normalnim poslechu to bylo na 30. dílku, trochu nahlas 40.dilek, max je myslim 50ty dilek.

29.05.2006, 19:30 |
Ageon tak to si ich počul akurát na počutelnom maxime, potom už asi začne rádio skresľovať... aký to bol panasonic? ak tie nové čo maju dig. konc. stupne, tak by som dával pozor, tam by mal byť výkon 40 W RMS na kanál...
Driver: DLS vypadaj jak od větnamců??
To bych si osobně představoval barevný repra z brutal nápisama 1000W a to na DLS nenajdeš.
Oproti tem focalum, rainbow nebo dragster....v podstate oproti vsem reprum co jsem zatim videl jsou ty DLS nejstupidnejsi, jak nejaky Noname....to se na me nezlob....vim ze hrajou skvele, ale kdyz uz mam ty doorboardy, tak chci at to trochu vypada.

29.05.2006, 22:11 |
ivls | Upraveno: 2006-05-29 22:16:58
myslím, že bys měl přehodnotit priority
prvořadý je zvuk, druhořadý je vzhled
a myslím si, že DLS rozhodně nemají ztupidní vzhled - můj názor
to ivls: tak to mi teda rekni co se ti libi na cernem propuklem kolecku??
proc si tedy nekdo kupuje alu kola kdyz muze mit levnejsi a praktictejsi plechace? nereknu kdybych mel ty repra schovane ve dverich.... ale hledam neco co se mi libi a zaroven pekne zahraje.

29.05.2006, 22:55 |
Cenda a proto z nas maji home-hifisti legraci :-)))
potom si ty fecaly klidne kup. Co neuhrajou, to nakoukas.
cenda teraz si trafil do cierneho:-)) "Co neuhrajou, to nakoukas."
Driver: no tak když myslíš...
Zrovna ty MS6 se mi právě líbí hodně.Ne proto, že je mám, ale takhle prostě má vypadat repro. Stejně takhle "trapný" jsou i woofery JL a maj celkem slušný jméno.
driver : jak muzes kupovat repro podle toho jestli se ti libi design ,zalezi snad na tom jak kvalitni maji prednes nebo ne?

31.05.2006, 10:32 |
Ladza DLS MS6 jsou designově pěkný a jednoduchý . Dobrý repro se nemusí zvýraznovat nějakým šíleným designem jako laciný repra co tu musí dohnat jinak když ne zvukem . Psal si že přemejšlíš o cantonech a ty vypadaj hodně podobně a nevím jestli hořčíková membrána dls vypadá jak od větnamců. Nechtěl bys spíš poslat foto těch doorbordů . Blbě se radí co se tam bude hodit když nevím jak to vypadá

31.05.2006, 11:25 |
FSAL Driver: LOL :DDD
to je husty MS6 se ti nelibej a Cantony jo? krome barvy maj skoro stejnej vzhled (zvenci), me osobne pripadaj MS6 a Cantony QS (z tech cenove dostupnejsich repraku) prave jako jedny z nejhezcich repraku, kdyz uz teda posuzujes ty designy ...
j jednoduchosti je krasa :-)

02.06.2006, 00:48 |
Syrup a to ja zase chapu, ze kdyz ma treba nejaky hezky doorboardy, a mit tam takovy 2 cerny kolace .. nevim no, Drivera chapu, vim ze DLS hrajou super, ale vzhled se taky pocita a kdyz chce vzhle tak mu ho nechte, ne?:)
Nu dobrá. Už jste třeba přemýšleli o Helixech? Tady kolegu nechápu, jak může dávat přednost vzhledu před kvalitou. Když to srovnám: "No on ten počítač má moc hezkou CASE, ale výkon nic moc..." Je to každého věc.
no ty voe to je zas lopata, GZ a FLS jak čonkga .... muhehe ... tak si kup voe pyco reveland s barevne blikaci membranou!